Rippedd випускає перший повноформатник

Український шугейз гурт днями презентував перший у дискографії повноформатний альбом "maybe in another life?"

Реліз відбувся за підтримки лейбла electricity, і там зазначають, що цей лонгплей "занурить вас у мрійливу атмосферу нічного шугейзу, який кожен раз нагадує тобі про якісь теплі моменти життя".

Слухайте також на Spotify, Youtube, Apple Music

Один із засновників проєкту Олександр розповів у коментарі Неформату, що гурт доволі довго працював над цим альбомом, але найактивніша фаза роботи тривали від цієї зими й аж до 17 липня.

"Запис був тяжким, бо емоцій було багато, а передати їх так, як хочеться — дуже складно", — зазначає музикант.

Отож, досягти бажаного звучання через зведення і написання деяких партій Олександру допоміг його хороший друг та колега з іншого гурту plaaaato — Костя

Альбом "maybe in another life?" передає думки автора про "інше життя" і те, як ліричний герой переживає їх емоційно всередині себе.  

"Якщо почитати тексти, то через деякі рядки можна навіть продивитись "реакції" людини на самого себе, на моменти, коли розумієш, що у своїх же думках зайшов занадто далеко. Хоч все це і доволі абстрактно, але деякий концепт я закладав, це все прийшло мені зокрема й через війну. Через деякі свої загони.

Пісня "i forgot your name" показує, що в думках часто можна пропасти для самого себе, а коли хочеш прийняти те, що в тебе вже є — просто забуваєш своє "ім‘я", — пояснює Олександр.

Музикант додає, що війна зруйнувала його мрії та плани, залишила без деяких близьких людей, і на цьому фоні мрії про "інше життя" й вилились у новий альбом.

Надалі Rippedd має типові плани — писати пісні, зокрема й фіти, та грати на концертах. 

Гурт Rippedd  Олександр заснував зі своїми найкращими друзями ще у 2019 році. Хлопці переважно концентруються на таких жанрах як шугейз, дрімпоп, лоуфай і подеколи слоукор. Основну роботу в гурті виконує Олександр, а друзі йому підсобляють, зокрема допомогли вигадати та записати деякі пісні з нового альбому. Водночас двоє з чотирьох учасників Rippedd наразі перебувають за кордоном. 

Нещодавно Rippedd приєднались до лейбла electricity, а також випустили фіт з південно-корейським виконавцем Asian Glow, хоча, за словами Олександра, українська аудиторія його не помітила.  

Rippedd у мережі:

https://www.instagram.com/rippedd.mp3
https://listen.elek3chestvo.com/maybeinanotherlife

Фото надане виконавцем