Sad Novelist про самовдосконалення, славу та лейбли. ПОДКАСТ

У подкасті з серії Культура:війна івано-франківський виконавець Sad Novelist розповідає про мотивацію, відповідальність, неприхильність до ієрархії в музиці та прагнення бути інді-артистом все життя. 

Раніше ми публікували подкаст зі Структурою Щастя (і його текстову версію), де виконавиця зокрема розповідала про свою співпрацю з Sad Novelist. Нагадаємо, на початку квітня спільно з цим івано-франківським виконавцем Ліза Углач презентувала мініальбом "Ближче". Це концептуальна робота, присвячена стосункам, а конкретніше – їхнім етапам, кожному з яких відповідає окремий трек: "Трохи про нас", "Пароль до ї‘ губ", "Ближче" та "Забудь мене". 

Розмова відбулася в рамках фестивалю "4.5.0 VS kontrabass", де Анаід Агаджанова також поспілкувалася і з самим Sad Novelist. Його сторону процесу та думки про власну творчість і пропонуємо послухати сьогодні:

"Я доволі великий неприхильник лейблів та ієрархії в музиці. Прагну бути інді-музикантом все своє життя, або альтернативний варіант — зроблю колись свій лейбл. Це єдиний варіант, який я бачу. Не збираюсь обирати компроміси між попсою й інді, для мене важлива ідея, яку я виношую, і її цілісність". 

"Я повністю, наскільки це можливо, позбавився концепту натхнення і мотивації. Вважаю, що це порожні речі, які нічого не значать, якими нічого не добʼєшся. Самодисципліна — це все. Праця, праця, праця. Самовдосконалення — це прогрес, це нові етапи та збагачення. Так, я постійно втомлений, але не настільки, щоб не працювати".

Sad Novelist – івано-франківський сольний інді-проєкт, заснований у 2020 році. Музика виконавця балансує на межі постпанку, альтернативного року та трепу. Дискографія нараховує кілька мініальбомів та чимало синглів. 

Sad Novelist у мережі:

https://soundcloud.com/sadnovelist
https://www.instagram.com/romanesque_novelist/

Більше подкастів з серії Культура:війна тут:

Apple Podcasts - https://bit.ly/3JKZaDU
Google Podcasts - https://bit.ly/3rcyHJh

Фото Kirai gigs