Monotonne видає новий альбом

Днями електронний проєкт Monotonne видав свій новий альбом "37". До нього увійшли колаборації із численними артистами.

До написання цього альбому Юрій Буличов, він же автор музики Monotonne, став одразу після виходу його ЕР "Transition". На створення "37" в артиста пішов майже рік.

"Абсолютно скажений період, що надав шалену продуктивність через неймовірне бажання завершити, як мені казали мої колеги та друзі, мій найкращий реліз. Зрозуміла мотивація та нереальна кількість роботи, яка вмістилася в 10 місяців", – ділиться Юрій із Неформатом.

Над створенням деяких треків з альбому музикант працював пліч-о-пліч із такими артистами, як-от Grisly Faye, аппекс, Tik Tu, Sheetel та іншими. За словами виконавця, співпраця з усіма ними проходила легко:

"Жодних проблем, якщо немає егоїзму та є повна повага й довіра до колег. Власне, тому та частина роботи, яка про колаборації, була чи не найбільш легкою та кайфовою. Якщо вже казати про складнощі, то, першою чергою, це сам процес налаштування та концентрації, знаходження контекстності з періодом та розуміння, що вона містить".

Під час підготовки релізу у виконавця був момент, коли пазл всього альбому для нього остаточно склався. Це сталося, коли Юрій отримав вокал на трек "37" від Наталки з Tik Tu.

"Його (ред. трек) можна розбирати на цитати, і кожна з них буде втіленням періоду, який ми проживаємо останній рік. Наприклад, "все, що ми маємо – це наш дім". Важливо не втрачати відчуття цінності свого місця та боротись за нього", – зазначає музикант. 

Нагадаємо, що раніше Monotonne та Grisly Faye також видавали спільний трек "Ok".

Monotonne – електронний проєкт дніпровського саундпродюсера Юрія Буличова, в якому той випускає музику на грані різних стилів – тріп-хопу, ембієнту тощо. Раніше проєкт був дуетом Юрія та вокалістки Лізи Колот. Наразі виконавець продовжує залучати різних артистів до створення спільної музики. У дискографії проєкту кілька альбомів та ЕР.

Monotonne у мережі: 

https://www.instagram.com/yuriy_bulychev/
https://www.facebook.com/Monotonne

Фото обкладинки – Bandcamp