RØST ділиться особистою піснею

Нещодавно інді-рок проєкт RØST видав свій третій сингл "THOUSAND MISTAKES".

Ця композиція з’явилася близько року тому, записана на диктофон у ванній, вона очікувала на вихід, коли виконавець нещодавно згадав про неї.

"Я сидів у ванній кімнаті, грав на гітарі і записував [це] на диктофон телефона. Насправді, більшість моїх пісень були написані саме в туалеті… Два місяці тому я знайшов цей запис і написав текст. В планах не було випускати цю пісню зараз, але мої друзі дуже наполягали на тому, щоб я випустив її якомога швидше. Тому в листопаді я вирішив, що наступним треком буде цей. Реліз трека був 9 грудня, за день до мого дня народження, тож можна сказати, що я зробив собі подарунок", – розповідає RØST Неформату.

Загалом робота над піснею тривала 3 години й проходила на Балі, де живе виконавець. Запис був виконаний у студії PizzaRecord.

Слухайте реліз на цифрових платформах: Apple Music, SpotifyYoutube Music

Тематично пісня є дуже особистою і, як можна зрозуміти із назви, оповідає про досвід помилок музиканта.

"Це про мій шлях, на якому я зробив тисячі помилок, щоб зараз бути собою, робити те, що по-справжньому робить мене щасливим. Всі ми робимо помилки в житті і це ок! Як боляче би не було в той момент – це на краще. Я думаю, що слухач може побачити себе в цих рядках і разом зі мною прожити і відпустити минуле, яке, можливо, тримає і не дає дихати на повні груди. Моя музика це моя терапія і, я думаю, що це може допомогти комусь ще".

Обкладинкою синглу стала світлина виконавця з комерційної зйомки, яку він давно хотів зробити ілюстрацією до релізу, але тоді ще не знав, до якого. Зараз же це фото передає ті самі відчуття, що й сингл "THOUSAND MISTAKES" – біль, розчарування, злість, розпач.

Тепер RØST готується до виступу на Indie Stage, що пройде на Балі. На наступних релізах виконавець обіцяє присутність барабанів Володимира Гладкого, ударника проєктів Паліндром, Mauser та Bezlad та свого знайомого, із яким вони грали поп-панк у 2010 році.

RØST – інді-рок/поп-панк проєкт, який заснував та самостійно розвиває гітарист RØST з 2021 року. Наразі проєкт видав 3 сингли та один EP, зняв кілька кліпів й дає концерти за кордоном.

RØST в мережі:

https://www.instagram.com/rustyrosty/

Фото обкладинки – Instagram виконавця