Floodlight: мініальбом, війна та музика 90-х. Neformat Podcast

Сьогодні за підтримки нашого лейбла Neformat Family виходить дебютний мініальбом одеського постхардкор гурту Floodlight.

"Ми хотіли чогось брудного, тяжкого та тягучого, власне, як і емоції, закладені в основу пісень. Для нас головне — це атмосфера та настрій, і, на наш погляд, цей саунд відображає те, про що ми співаємо. Сподіваємось, люди зацінять те, що ми вклали в цей виплеск своєї сутності", — зазначають музиканти у пресрелізі.

Мініальбом був записаний та зведений на одеській студії Leta Studio під керівництвом Юрія Забеліна. Він складається усього з двох пісень, але це все, що команда встигла зробити під час війни. Про що ці пісні, яким був шлях до становлення гурту в теперішньому стані, що хлопці слухали в дитинстві та багато іншого ви почуєте у нашому свіжому подкасті. 

Подкаст також доступний у форматі аудіо 

Floodlight також мають чіткі плани щодо наступних релізів, які вже частково записані. Найближчим часом команда планує повернутися до активних живих виступів, а також завершити роботу над наступним мініальбомом, кліпами та першим повноформатним альбомом. "Ми будемо грати всюди, де нас хочуть бачити та чути", — кажуть у Floodlight.

Реліз доступний на усіх стримінгах

Floodlight виник одного вечора в одному з підвалів Одеси з однієї ідеї — грати наживо музику настільки багато, наскільки це можливо. Ідея полягала в тому, щоби зібрати максимально активну команду людей, які будуть хотіти приділяти цьому значну частину свого життя, чи, як мінімум, не зволікати з можливостями. Загалом ці плани вдалося реалізувати.

Перша демка Floodlight вийшла в лютому 2021-го. Увесь цей час команда працювала над новими піснями, і всі вони навіть частково записані, але з різних причин ще не були завершені. Стиль Floodlight учасники умовно визначають як постхардкор.

Незмінними учасниками гурту на сьогодні є Bow, що грає на бас-гітарі, та Skid — вокал та гітара. А от із драмером ситуація типово складна. Наразі, після кількох замін, це Nick, який певний час не був у складі гурту, але з яким команда записала перше демо та почала грати наживо.

Floodlight у соцмережах:

https://floodlightoc.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/floodlight.oc
https://www.facebook.com/floodlightoc