Ginger Snap5 віддав шану The Prodigy новим альбомом

Одеський bigbeat проєкт презентував альбом "The Beasts Came To The Town".

Робота над альбомом почалася у 2019 році і тривала до осені цього року. Усі процеси — накопичення, запис, зведення та мастеринг — засновник проєкту Роман Сорока здійснив самостійно.

"Хотілося якогось драйву й настрою які я не міг втілити у попередніх альбомах через певні обмеження лейбла, стилю й публіки. Плюс, було бажання вийти на інший ринок і на іншу публіку", — розповів у коментарі нашому виданню Роман.

За словами музиканта, концепція релізу відсутня:

"Із самого початку ніякої концепції не було, окрім бажання робити щось нове й не таке, як було до цього. Згодом, у міру того як народжувалися нові треки, якось почав вимальовуватися загальний настрій. І все вийшло до того, що матеріал почав нагадувати "міські легенди". Це не офіційний концепт альбому, але перше, що мені спадає на думку, коли слухаю треки. Не буду приховувати, що великий вплив на мене мають The Prodigy. Можна сказати, що певною мірою цей альбом, як то каже мій бро, "омаж до The Prodigy".

Над обкладинкою Роман працював самостійно.

"Щодо обкладинки, то це як і з міксингом/мастерингом — робити ненавиджу, але не довіряю іншим, і доводиться все робити самому. Отже, до синглів з альбому й до самого альбому обкладинки робив власноруч. Можу сказати, що всі обкладинки вийшли зовсім не такими, як я уявляв, починаючи роботу над ними. У процесі роботи часто змінюється напрямок, творчість вона така", — додає автор.

Ginger Snap5 — одеський бігбіт/брейкбіт проєкт, створений у 2002 році. Дискографія музиканта доволі різноманітна: багато його альбомів виконані в різних жанрах — індастріал, дарк-електро, ф’ючер-поп, ретровейв.

Ginger Snap5 у мережі:

https://gingersnap5.com/
https://gingersnap5.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/gingersnap5music/
https://www.instagram.com/gs5pics
https://www.youtube.com/c/gingersnap5video