Учасник Lugburz Sleed видав ембієнтовий альбом

Учасник чернігівського блек-метал гурту Lugburz Sleed презентував сольний альбом "M45•ΠΛΕΙΆΔΕΣ". 

Kaswarh — фронтмен, продюсер і не тільки, як він сам пише, чернігівського культу та гурту Lugburz Sleed. Новий альбом "M45•ΠΛΕΙΆΔΕΣ" є його сольною роботою в жанрі space/dark ambient, задум для якої музикант виношував ще десь з 2014 року. Фактично ж Kaswarh працював над цим релізом з літа і до листопада 2020-го. 

"Цей альбом передає множинний спектр моїх душевних переживань і деякі погляди на світ/життя, що змінилися після народження Дочки. Альбом дався мені важко; я радий, що закінчив його в намічений термін. Тим більше мені допоміг чудовий музикант, композитор і друг — Федір Ткачов — він повністю записав трек під номером три "20Tau•Μαία", — розповів у коментарі нашому виданню автор альбому Kaswarh.

Лонгплей поєднує водночас любов до космосу та до давньогрецької міфології, що підкреслюють, зокрема, і назви грецькою мовою. 

"Альбом про дуалізм і про Плеяди — як про найближче до Землі зоряне скупчення (M45) у сузір'ї Тельця, так і про давньогрецькі міфи — про сім сестер, дочок Атланта і Плейони: Алкіона, Келено, Майя, Меропа, Астеропа, Тайгета та Електра. Всі треки мають свою унікальну назву з астрономічним позначенням і розташовані за видимою зоряною величиною: від найбільш тьмяної до найяскравішої подвійної зірки з кластера Плеяд", — додає Kaswarh.

Обкладинку для альбому музикант зробив самостійно, використавши для цього реальні фото самого зоряного скупчення Messier 45, зроблені телескопом Хаббл, і картину "Плеяди" американського художника-символіста Еліу Веддера, написану ним у 1885 році.

У 2021 році Lugburz Sleed, можливо, розпочнуть запис нового мініальбому, і цього разу це знову буде блек метал. 

Альбом доступний на усіх стримінгових платформах.

Lugburz Sleed — чернігівська блек-метал команда, яка у період 2004-2006 років називалася Enslate, а згодом змінила назву на актуальну. Учасники гурту також грали у колективах Deathna River та Gromm. На рахунку формації чотири повноформатні альбоми, один мініальбом та багато демок. Музиканти стверджують, що їх творчість не апелює до жодної ідеології чи релігії, вона виключно спрямована проти людини, як такої.

Нагадаємо, раніше ми писали про компіляцію "ÖÖ" (2019), яку гурт приурочив до Вальпургієвої ночі. 

Lugburz Sleed у соцмережах:

https://lugburzsleed.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/lugburzsleed
https://twitter.com/lugburzsleed
https://www.facebook.com/lugburzsleed