sexnesc презентують перший повноформатник

Наприкінці року чернігівський альтрок гурт презентував перший у своїй дискографії повноформатний альбом "Птахи не співають, вони кричать від болю".

За словами музикантів, цей альбом — спроба виразити невизначеність, яку ми переживаємо у складних відносинах, а також відображення невпевненості у світі, де навіть звичність здається непостійною.

"Кожна пісня в цьому альбомі — це окремий етап у подорожі по тому внутрішньому, від чого залежить зовнішнє. Цей матеріал відображає рік життєвих переживань та історій, які стали нашими", — додають музиканти у пресрелізі. 

Шукайте альбом на всіх стримінгових платформах

За зведення альбому відповідав TONYMO (Антон Оленюк), український реп виконавець та звукорежисер, а мастеринг релізу виконали на київській студії IVANEY SOUND. Обкладинкою ж займалася художниця Дар'я Ковтун.  

Музиканта також зазначають, що "Птахи не співають, вони кричать від болю" - це музика, яка не намагається прикрасити реальність, натомість намагається передати її суть, навіть якщо вона похмура та невтішна:

"Ми не граємо в цю гру і не гратимемо ніколи, зміни так чи інакше неминучі. Музика та ті, хто проклали цей шлях, жертвуючи власними життями заради створення чогось більшого, заслуговують більшої поваги ніж та, що отримується в реаліях життя фастфуду в усіх можливих сенсах. Те, що робить більшість — заходить більшості доти, доки немає розвитку та революції, яка циклічно завжди настає, і ті, хто пригрілись біля "кормушки", змушені піти та дати простір для того нового, що є рушійною силою прогресу та змін в цьому світі". 

sexnesc — це чернігівський альтернативний рок гурт, що розпочав активну діяльність у 2022 році. В дискографії колективу є один мініальбом, один повноформатник та чимало синглів. 

sexnesc у мережі:

https://www.instagram.com/sexnesc/
https://vm.tiktok.com/ZMN21y9Kf/