Olive Taud записала спільний трек з Простим

Дніпровська хіп-хоп виконавиця спільно з репером Простим презентувала новий трек "Голод".

 

У пресрелізі Olive Taud розповідає, що сформувала власну невелику команду Taud Crew, до якої увійшов і репер Простий. "Голод" — це його дебютний трек.

"Трек про людину, розбиту власним становищем, яка змушена йти на злочини заради виживання. В Україні купа людей, які туляться по десятеро в одній кімнаті та починають ранок з дози, а не з чашки кави. Це люди, яких виховала вулиця, вони не мають змоги влаштуватись на нормальну роботу. "Всі голодні" і кожен втамовує голод по своєму", — йдеться у пресрелізі. 

"Голод" спродюсував Shozabeat, це його перша робота в жанрі UK Drill. Команда виконавиці вибрала саме цей піджанр репу, оскільки відчувала, що "саме цей стиль зможе максимально вивернути емоції та сенс назовні".

На обкладинці синглу зображене рідне місто виконавиці — Дніпро, де видно його саме серце. Фото зробив дніпровський руфер DDNDP.

Нагадуємо, раніше ми писали про сингл Olive Taud "Я не жартую" та її плани стосовно повноформатного альбому. 

Більше українських дівчат-виконавиць репу й не тільки шукайте в нашій статті "20 українських дівочих проєктів".

Дніпровська реп-виконавиця Olive Taud раніше була відома, як Олдскульний Ніндзя. У 2019 дівчина вирішила змінити звучання проєкту на більше сучасне й тому стала писати музику під новим іменем. Варто додати, що проєкт Olive Taud виконавиця позиціює, як абсолютно окремий, не пов’язаний з Олдскульний Ніндзя. Наразі на її рахунку кілька синглів.

Olive Taud у мережі:

https://www.facebook.com/olivetaudua/
https://www.instagram.com/iamolivetaud/
https://soundcloud.com/olivetaud
https://www.youtube.com/olivetaud