The Nietzsche випустили п'ятий трек на вірші Маяковського

Одеський маткор гурт представляє новий сингл з лаконічною назвою "V".

Традиційно музиканти записували сингл на студії Revet Sound (ударні та бас записали в Louder Hub), а за його зведення, мастеринг, саундпродюсування відповідав Сергій Knob Любінський. 

"Пісня написана в рамках вступного іспиту Максима Лебедя в гурт Зе Ніцше, який він здав на відмінно ще у 2019 році, після цього ми рік вчили цю пісню і почали запис після того, як закінчився повний карантин. Трек був проклятий, інструменти кілька разів переписувалися і переаранжировувалися, з технічних причин був загублений фінальний тейк вокалу, тому його довелося переписати повністю буквально за тиждень до релізу, але тільки так і можна отримати справжній емо рок", - розповідає у коментарі нашому виданню фронтмен гурту Євген Тимчик.

Для тексту пісні обрали вірш знаного поета Володимира Маяковського, це вже вп'яте у своїх піснях гурт звертається до його творчості, звідти і назва синглу (але не тільки). 

"П'ятий Маяковський. П'ять років гурту. І нас в ньому тепер п'ятеро. Але для мене ця пісня про інше. П'ять років ми з Юлею живемо в різних містах, два роки тому ми одружилися і так само роз'їхалися по своїх містах. П'ять годин в дорозі туди та п'ять назад щотижня для мене стали звичкою, а серіали та ігри вечорами замінилися на фейстайм. Але я не скаржуся, а навпаки пишаюся цим, якраз, про це і можна буде розповісти нашим дітям. "Не смоют любовь ни ссоры, ни версты", - написав Володимир Маяковський, і я вдячний йому за це, тому що я б так не зміг. І Боссові спасибі, таку музику я б теж не зміг написати. Але це скоріше епілог, оскільки й ця історія добігає кінця. Тому що вперше за п'ять років ми будемо зустрічати Новий рік у нас вдома (з п'ятьма котами)", - написав на своїй Фейсбук сторінці Євген Тимчик. 

Він також пояснив, що Маяковський має особливе значення для The Nietzsche, адже найперша пісня гурту, "Mayakovsky", що вийшла у 2013 році, була написана саме на його вірші. І ними ж колектив вирішив символічно завершити тему з поезією. Нагадаємо, у своїх попередніх релізах гурт активно використовував у якості лірики вірші Франка, Маяковського, Едгара По, Байрона та інших, але у жовтні 2019 року на офіційній сторінці повідомив, що збирається відмовитися від подібної практики та писатиме власні тексти.  

Обкладинку для синглу створив басист гурту Дмитро Ульянов.  

 

The Nietzsche - одеський маткор гурт, що дебютував у 2013 році. Його утворили учасники таких колективів, як Septa, Facepalm, Pictures Inside Me, Cheshires та Злам. 

Почитати рецензії на релізи гурту можна за цими посиланнями: "The Nietzsche - Intro to Advanced Poetry" [EP] (2015), "The Nietzsche – Welcome To Poetry 201" [EP] (2016), The Nietzsche - Live 201 (2018), The Nietzsche - Finals. (2018)

The Nietzsche у мережі:

Bandcamp: https://thenietzsche.bandcamp.com
Facebook: https://www.facebook.com/thenietzscheband
Instagram: https://www.instagram.com/thenietzscheband
YouTube: https://www.youtube.com/c/TheNietzsche