Severoth присвятив п’ятий альбом природі та зорям

Дніпровський atmospheric black metal проєкт презентував новий альбом "Vsesvit", що вийшов за підтримки лейбла Avantgarde Music.

Робота над альбомом тривала упродовж останніх двох років на дніпровській студії Nordlys Home Studio та криворізькій DIvine Records. Накопичення, запис, зведення та мастеринг засновник проєкту Ілля Рафальський робив самостійно. У композиції "Порожнеча" використано вірш Василя Стуса "Попереду, нарешті, порожнеча".

"Vsesvit", як і попередні мої альбоми, — це плід думок, переживань чи якихось подій у житті, які я втілюю в музиці. Коли я тільки починав роботу над альбомом у 2018 році, хотілося зробити світлий і добрий реліз, який би давав людям наснагу та заряджав їх енергією, але за 2 роки роботи різне було в житті, і це все залишило відбиток на музиці. Тому кінцева версія альбому має багато різних відтінків. Нехай кожен побачить їх сам", — розповів у коментарі нашому виданню Ілля Рафальський.

Над обкладинкою працювала Юлія UD, авторка всіх попередніх артворків до альбомів Severoth.

У найближчому майбутньому, музикант і далі створюватиме музику для своїх проєктів (Bezmir, Endless Battle, Galdur, Морок).

Нагадуємо, нещодавно Severoth випустив відео на трек "Вище Неба". Також на сайті є рецензії на перші два повноформатні альбоми: "Winterfall" (2015) та "Самітність" (2016).

Severoth — дніпровський атмосферний блек метал проєкт, створений Іллею Рафальським aka Severoth (Bezmir, Endless Battle, Galdur, Морок) у 2007 році. Дискографія налічує п’ять повноформатних альбомів та одну збірку.

Severoth у мережі:

https://www.facebook.com/severoth
https://severoth.bandcamp.com