Hell:On випустили відео на трек із майбутнього альбому

Запорізький thrash/death metal гурт презентував відео на трек "My Testament" з майбутнього альбому "Scythian Stamm", що вийде 1 листопада за підтримки лейбла Hell Serpent Music.

Лірика композиції є перекладеною версію вірша "Заповіт" Тараса Шевченка та містить його декламацію записану Богданом Ступкою.

"Концепція з’явилася ще під час роботи в студії, коли була лише ідея використати той самий шматок із Богданом Ступкою. Я шанувальник його творчості й мені дуже подобається він, як митець та символ українського духу. Тому ідея використати саме цей вірш у його виконанні з’явилася дуже давно, це було першим кроком.

Потім багато думали, яким має бути текст до пісні й що за пісня загалом. Одного разу спало на думку, що, можливо, хтось робив переклад саме "Заповіту", пошукали і знайшли. Далі було декілька ідей використати якісь концертні відео для візуалізації, але все було не те й не тим, тому прийшли до думки, що найкраще про все це розповість сама Хортиця, Дніпро та Скіфський Стан", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист Олексій Пасько.

Над відео працював Антон Ворожцов, другий гітарист гурту.

Нагадуємо, раніше ми писали про перший сингл "The Architect's Temple" з майбутнього альбому. Навесні цього року гурт став підписантом нідерландського лейбла Hammerheart Records.Також, за посиланням, ви можете ознайомитися з рецензію на спліт Hell:On та Pripjat.

Hell:On — запорізький треш/дез метал гурт, створений у 2005 році. Дискографія нараховує шість повноформатних альбомів, два мініальбоми, демо, сингл, компіляцію та спліт. Наразі гурт підписаний на Hammerheart Records та співпрацює з лейблом Hell Serpent Music.

Hell:On у мережі:

http://www.facebook.com/HellonOfficial
http://www.instagram.com/hellon_official
https://hellonband.bandcamp.com