Try Lying Awake випустили новий сингл

Київський nu-metalcore гурт презентував перший за два роки трек "NBDY​/​/​NOWR".

Пісня є частиною майбутнього повноформатного релізу. Запис відбувався на студії Lizard Audio Production. За зведення та мастеринг відповідав Роман Бондарь.

"Трек несе в собі гостру психологічну проблему людей, котрі віддають перевагу собачому життю на повідці, чекаючи кістки від хазяїна; людей, котрі вважають, що всі місця під сонцем зайняті, але є вільні будки; що всі речі, котрі можна робити виконуються тільки по команді", — розповів у коментарі нашому виданню, вокаліст гурту Віталій Федосенко.

Над обкладинкою працював дизайнер Артем Іванов. Фото — Аня Гайдай. На ній зображене татуювання вокаліста Віталія Федосенко, що розшифровується як "Nobody from Nowhere".

У найближчому майбутньому гурт презентує відео на новий трек, котрий увійде до наступного лонгплею "Nothing Makes Me Laugh".

Нагадуємо, Try Lying Awake востаннє активну студійну діяльність проявляли два роки тому, випуском синглу "Everyone”.

Try Lying Awake — київський ню-металкор гурт, що був заснований у 2015 році. Дискографія нараховує один мініальбом та декілька синглів. Наразі гурт готується до випуску дебютного повноформатного альбому. Актуальний склад: Богдан Король — бас-гітара; Вітос (Віталій Федосенко) — екстрим-вокал; Стас Щербаков — чистий вокал; Нікіта Нестеренко — гітара; Євген Сікоза — гітара.

Try Lying Awake у мережі:

https://trylyingawake.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/trylyingawake/
https://www.youtube.com/channel/UCy6yYKpqrFnKaZEuzPv5J9A
https://www.facebook.com/Try-Lying-Awake-738537166274753