Проєкт Mortebound випустив дебютний мініальбом

Одеський mathcore проєкт цього тижня випустив дебютний ЕР "It is a future, it is pointless".

Частина матеріалу була записана засновником проєкту, Іваном Вижлєцовим, учасником Doomeye, у домашніх умовах, частково — на студії. Зведення, мастеринг та накопичення гітар робив Дмитро Поляков.

"Вокал я записував прямо у себе в кімнаті, де практикуюся у грі на барабанах, спеціально для цього я купив собі мікрофон Shure sm58. А барабани накопичував на студії, бо в мене немає необхідного обладнання, (нормальні мікрофони, стійки й карта звукозапису коштують як євробляха, але альбом вже приніс 15 баксів, отже, я на вірному шляху). Гітари записував у себе вдома мій товариш Дмитро Поляков (Dmitry Sitai, а на youtube GUITAR JANITOR), він — гітарист-віртуоз, який виконав усі мої забаганки щодо партій і допоміг зробити так, щоб ці пісні запрацювали. Він же й виконав усю роботу по зведенню та мастерингу", - розповів у коментарі нашому виданню Іван Вижлєцов.

Концепція релізу — сором минулого.

"От у вас буває таке: займаєшся домашніми справами, типу миєш посуд, протираєш пил тощо, і з якогось дива згадується якийсь такий сором із минулого, що починаєш волати, аби відпустило? Я зробив таку музику, щоб перекривало десь на такому рівні. Цей альбом про хлопця, який перетнув 30 рочків життя й не до кінця розуміє, що з цим робити та хто в цьому винен", — додає музикант. 

Над обкладинкою працювала дівчина Івана Марія Горулева, яка працювала над візуальним оформленням решти його творчості, а також пара спільно знімає музичні відео. 

У найближчому майбутньому Іван Вижлєцов планує відзняти декілька відео для Mortebound. Також триває робота над другим альбомом. На додачу музикант задіяний ще, як мінімум, у трьох музичних проєктах, де скоро також будуть нові релізи.  

Mortebound — маткор/хаотік-хардкор одеського музиканта, учасника Doomeye та Focusrights, Івана Вижлєцова, заснований у 2020 році. Дискографія нараховує один мініальбом.

Mortebound у мережі:

https://mortebound.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/mortebound