The Glass Beads підписалися на лейбл Fabrika

Український coldwave гурт нещодавно підписався на незалежний грецький лейбл Fabrika (Lebanon Hanover, Selofan, She Past Away) та презентував відео на трек "Music Box" з майбутнього дебютного повноформатного альбому "Therapy".

Над зведенням та мастерингом релізу працював Doruk Ozturkcan, клавішник турецького постпанк гурту She Past Away.

Відеопродакшеном займалася команда p603, сценарій створили самі музиканти:

"Сингл "Music Box" запрошує заглибитись у перше знайомство з основною концепцією альбому. Ця історія про пристрасть, захоплення та символізм. Головна героїня — Ольга Заярна, у ролі піаністки, поєднує в собі витончену красу та вибухову хвилю емоцій. Ми раді, що вдалося передати головний задум", — розповіла в коментарі нашому виданню вокаліста гурту Марина Рублевська.

Альбом "Therapy", назва якого наразі відкритий для передзамовлення, його реліз на платівках та у цифровому форматі запланований на 20 жовтня.

"Альбом "Therapy" - це зібрання меланхолічного життєвого опису у вигляді емоційної та відвертої розповіді, яка може нагадувати сеанс у психоаналітика. Лейтмотиви альбому — це пошук індивідуального шляху, страх прийняття своєї сутності та боротьба за своє місце у світі. Попри важкість та часом безвихідь, альбом прагне пролити світло надії та створити відчуття, що ти не один", - додає Марина.

The Glass Beads — український колдвейв/постпанк дует, який утворили композиторка та вокалістка Марина Рублевська та гітарист Марк Аршинніков. Дискографія нараховує один мініальбом, до випуску готується дебютний повноформатник. Наразі співпрацюють із грецьким лейблом Fabrika.

The Glass Beads у мережі:

https://www.facebook.com/theglassbeads
https://www.instagram.com/theglassbeads/
https://theglassbeads.bandcamp.com