Денні Дельта випустив трек про свавілля поліції

Луцький хіп-хоп-артист презентував нову композицію "Козак".

За запис та зведення відповідав messedmyself зі студії #ОбісратьсяЗапис. Біт створив продюсер itsjustworthless.

"Я завжди довго ношуся з ідеєю, збираючи по шматочках певні повороти та панчі. А от після написання тексту намагаюся максимально пришвидшувати процес, щоб не проґавити мінливу внутрішню іскру. Оскільки, навчений багаторічним досвідом, завжди намагаюся працювати в команді винятково зацікавлених і відповідальних людей, усе пройшло без казусів", — розповів у коментарі нашому виданню Денні Дельта.

У соцмережах виконавець зазначає, що його трек про ті речі, на які дивитися доводиться вічно:

"Безкарність правоохоронних органів, існування їх як негласної вищої касти в суспільстві, чиї представники мало не відкрито почуваються понад законом - вічна тема. І ніякі косметичні реформи не здатні цього виправити, перевертні легко підлаштовуються під зміни в системі".

Тема композиції резонує з актуальними подіями в Білорусі, але у ліриці згадується український Майдан, тож ми спитали автора, чи є в них щось спільне:

"Наразі обидві історії схожі своєю причиною - природним запитом людини із серцем на справедливість. Цінності протесту поки що різняться - наші сусіди прагнуть надто приземлених речей, ніби соромлячись своєї сили, що раптово вивільнилася".

Над обкладинкою працював Slava Left.

У найближчому майбутньому музикант і далі записуватиме сингли на злободенні теми, як це було і в попередніх його роботах. 

Нагадуємо, раніше ми вже писали про два треки Денні, докладніше можете почитати за посиланням. Також Денні Дельта фігурує у великому матеріалі "Український реп навиворіт". Ще на сайті є інтерв’ю з виконавцем.

Денні Дельта — луцький реп-виконавець, відомий своєю сольною творчістю, а також участю в гуртах Лезо, DLF Squad, Аромотерапія; є учасником об’єднання #ГАББЛ. На його рахунку повноформатні альбоми "Синхронізу!" (2013), "При5" (2016), "Навиджу" (2018) та ряд синглів.

Денні Дельта у мережі:

https://soundcloud.com/d_d3lta
https://www.facebook.com/deltazaurus
https://www.instagram.com/gorealkapapi/
https://twitter.com/abro_cadabro