Nödutgång:Självmord оголосили про розпад

Полтавський depressive black metal проєкт повідомив про припинення існування.

Нещодавно на фейсбук сторінці гурту з’явилося лаконічне повідомлення: "Кінець". За словами вокаліста гурту, Вадима Набірушкіна, гурт за 10 років вичерпав себе та перестав бути цікавий музикантам.

Посмертного випуску матеріалу не планується, але Nödutgång:Självmord мають декілька фізичних копій, придбавши які ви зможете підтримати новий проєкт музикантів.

"Я, Сергій Сахаров та двоє нових учасників працюємо зараз над новим проєктом. Це інша музика, але я вважаю, що слухачі Нодутгана знайдуть щось для себе там.

Ми б не хотіли асоціювати себе з попереднім гуртом, але розуміємо, як важко зараз знайти слухача для нової команди, тому будемо розповсюджувати інформацію про новий гурт через старі ресурси", — розповів у коментарі нашому виданню Вадим.

Нагадуємо, на сайті є рецензії на два релізи гурту — LP "All Colours of Rainbow" (2015) та ЕР "Mourning Poems" (2016). Також Вадим є гостем рубрики Travel Guide, де розповідає про улюблені місця Полтави.

 

Nödutgång:Självmord — полтавський depressive suicidal/atmospheric/post black metal гурт, що виник у 2009 році. Дискогрфія нараховує один повноформатний та один мініальбом. Обидва вийшли за підтримки мексиканського лейбла Throats Productions.

Nödutgång:Självmord у мережі:

https://www.facebook.com/ndgartplt/
https://throatsproductions.bandcamp.com/album/mourning-poems
https://throatsproductions.bandcamp.com/album/all-colours-of-rainbow