DZ’OB шукають музикантів для збірки реміксів

Дніпровський електроакустичний проєкт оголосив про початок проєкту "Деконструкція", головна ціль якого — створення авторських творів музикантами різних жанрів на основі композицій гурту.

"Ми прагнемо об’єднати навколо однієї теми авторів різних жанрів, стилів та уподобань та видати їхні твори разом. Музиканти DZ’OB задумували його як конкурс реміксів та врешті вирішили не обмежувати учасників цим словом. Головний критерій — авторське бачення та бажання переосмислити вже готовий музичний продукт, надати йому нове життя. Саме тому до участі запросили відомих професійних музикантів, композиторів та молодих виконавців. Останні можуть приєднатися до проєкту, заповнивши заявку на участь у конкурсі", — йдеться у пресрелізі.

Проводити відбір авторів для збірки будуть музиканти з DZ’OB — Олексій Бадін і Макс Андрух.

До проєкту вже приєдналися академічні композитори Олексій Ретинський, Олександр Маноцков, Максим Коломієць, Антон Байбаков, електронні музиканти Станіслав Толкачов, Ujif_notfound, Clasps, Motoblok, Ігор Ялівець, джазові композитори Яків Цвєтінський, Данило Вінаріков й інді-музиканти — гурт Monotonne, Євген Гордєєв (МС Брехунець, Kurs Valut). 

"Для нас дуже важлива авторська оптика в створенні робіт. Це може бути будь-що — поліритмічна додекафонна композиція, нойз, дез-метал чи пісня під гітару. Заохочуються будь-які експерименти.

Твори будуть потрапляти на збірку двома шляхами. Ми запросили взяти участь своїх друзів та цікавих нам музикантів. Також ми оголошуємо open call для всіх охочих. Такі твори будуть потрапляти на збірку після нашого внутрішнього відбору.
Потім збірка буде видана подвійним вінілом на одному з нових українських лейблів, а також на стрімінгових платформах”, - зазначаає у пресрелізі учасник DZ’OB Олексій Бадін.

Умови участі в конкурсі авторських творів на основі композицій гурту DZ'OB:

  • Заповнити заявку на участь;
  • Після заповнення заявки ви отримаєте партитури обраного треку від DZ’OB;
  • Ви зможете обрати іншу композицію, але в цьому випадку надається тільки мастертрек у форматі wav;
  • Тривалість нової композиції не має перевищувати 6 хвилин;
  • Надіслати готову композицію на пошту dzob.ensemble@gmail.com до 15 вересня;
  • DZ'OB самі робитимуть фінальний мастеринг композицій, які будуть відібрані до збірки; 

Примітка для академічних композиторів, які будуть працювати у форматі електроакустики: у разі використання акустичних інструментів у композиції, записи акустичних інструментів здійснюються авторами.

DZ'OB — дніпровський крос-жанровий електроакустичний гурт, створений у 2014 році. Характерна риса колективу — поєднання академічної та сучасної танцювальної музики. Дискографія нараховує три повноформатні альбоми.

DZ'OB у мережі:

https://www.facebook.com/DZOB.ensemble/
https://www.instagram.com/dzob.ensemble/
https://dzob.ua/