Filthy Rich Preacher презентував новий мініальбом

Черкаський industrial metal проєкт представив слухачам новий мініальбом "desecrate and abuse".

Засновник проєкту Олександр Береговий створював реліз з початку 2020 року. Його особливість, за словами, автора, у спробі відмовитися від гітар та досягнути більш індастріал-орієнтованого звучання за допомогою синтезаторів, семплів та драм-машини.

Щодо концепції релізу Олександр у коментарі нашому виданню розповів наступне:

"Це висміювання релігійних фанатиків і їхніх пасторів-бізнесменів. У музичному плані на цьому релізі мене надихнули, насамперед — NIИ, давно хотів спробувати щось у такому дусі, ну а що вийшло — не мені судити".

Нагадаємо, у вересні минулого року Filthy Rich Preacher випустив сингл "NOT your FALL".

У проєкті Filthy Rich Preacher з моменту його створення у 2016 році лідером є Олександр Береговий, він же творець проєктів Celophys, OwlCraft та інших. Виконавець поставив собі мету продемонструвати лицемірство і брехливість різного роду проповідників та пропагандистів. Згодом до проєкту долучився також бас-гітарист Ілля Брикля. Гурт має на рахунку кілька повноформатних альбомів, EP та лайвів. 

На сайті є великі матеріали щодо Filthy Rich Preacher, наприклад, рецензія на мініальбом "fLockK" та інтерв’ю із засновником проєкту Олександром Береговим. 

Filthy Rich Preacher у мережі:

https://filthyrichpreacherindustrial.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/filthyrichpreacher