Гурт Quiet Advice випустив новий сингл

Полтавський гурт представив новий трек "Take Hold" та кліп на нього. Це другий сингл у дискографії Quiet Advice.

"Музика на "Take Hold" почала писатися десь у кінці 2017 року. Закінчення вузу, переїзд у Київ, пошук роботи, пошук нових музикантів — це все відстрочувало вихід пісні. Думаю, це пішло тільки на користь, бо кінцеву її форму я мав уже на початку 2019-го. А ось текст був написаний буквально за одну чашку кави — настільки з мене перли емоції від пережитих стресів. І текст був написаний саме у переломний момент мого перебування у Києві", — розповідає фронтмен гурту Олександр Нос.

Інструментал та вокал учасники гурту Олександр Гутиря й Олександр Нос записали на власній студії Quiet Sessions у Полтаві, котру Нос заснував минулого року. Партію ударних записав Дмитро Кім у Києві. Зводив усе Роман Бондар на Lizard Audio Production. 

"Обожнюю записуватися у себе на своїй "коморі". Там невимушена атмосфера, і ми відчуваємо там себе як вдома. Думаю, це особливо важливо при записі", — додає Олександр. 

Обкладинку Олександр Нос робив разом зі своєю подругою Віталіною Федій.

"Вона молодчинка — дуже добре втілює мої дивакуваті ідеї в життя. Ми вирішили продовжити працювати з акрилом й відкрили для себе новий метод малювання абстрактних квітів. Дуже подобається працювати саме з цією фарбою, бо інколи виходять дуже унікальні форми й текстури", — розповідає Олександр.

У кліпі ж можна побачити ті полтавські місця, які є близькими для гурту.

"Це все місця поблизу Полтави, у котрих я обожнюю гуляти й перепочивати від міської буденності. Думаю, у кожного з нас бувають моменти, коли хочеться побути на самоті й перевести дихання, прийняти складне рішення, чи просто ж насолодитися видом та свіжим повітрям. Саме такий настрій і передаємо в "Take Hold", — пояснює фронтмен.

Quiet Advice — полтавський гурт, який розпочав діяльність у 2017 році. На їх рахунку два сингли та кліпи на них. Серед гуртів, якими надихалися музиканти, Deftones, Norma Jean, Dredg, Incubus, Every Time I Die, Black Peaks та Arcane Roots.

Quiet Advice у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/quietadvice
Instagram: https://www.instagram.com/quietadvice
Bandcamp: https://quietadvice.bandcamp.com/releases
SoundCloud: https://soundcloud.com/quiet-advice/liar