Гурт БДСМ випустив дебютний альбом

Київський панк-рок гурт представляє свій перший однойменний повноформатний альбом "БДСМ".

На запитання про реліз відповідав вокаліст гурту Костянтин Кушка

— Як ви записували альбом?

— Реліз писався протягом минулого року. У вільний від роботи та дозвілля час. Записали бас, електрогітару, потім вокал. До речі, вокал я писав у погребі, будучи у відпустці в селі. Вийшов справжній "андеграунд". Восени я зайнявся зведенням, у грудні дошліфували різні нюанси, і сьогодні вже маємо результат — лонгплей на майже 60 хвилин. Альбом повністю DIY, все своїми руками, без копійки вкладень. Мені здається, така музика саме так і повинна створюватись. 

— Чи є у вашого альбому концепція і яка вона? 

— Альбом ми вирішили назвати як і гурт — це і є наша концепція. Цей реліз про все одразу. Все наше життя — це суцільний БДСМ. З дитинства нами керують, обирають, ким нам стати тощо. Потім, коли ми зростаємо, поринаємо у БДСМ ще більше. "Мусора" в'яжуть, виродки домінують, роти заткнуті, руки зв'язані, насильство у кожному будинку, саморуйнування у кожній голові. Ми вважаємо своїм обов'язком підіймати ці теми на поверхню, використовуючи лише музику, слова та краплю іронії. 

— Розкажи коротко про ваш проєкт. 

— Ми почали у 2017 році. Спочатку мене знайшов наш басист Володимир, який запросив гітариста Віктора, і барабанщика Павла, останній нас привів на репточку, де ми й розпочали свій шлях. Грали, виступали. До якогось певного жанру важко себе віднести. Це і рок, і панк, і, можливо, щось альтернативне. Мені здається, головне не жанр, а настрій, який передається разом з музикою слухачеві. А наші слухачі, в тому числі потенційні, люди не обмежені віковими рамками, мовними бар'єрами, гендерною ідентичністю та політичними переконаннями. Це музика для всіх.

Альбом доступний на стримінгових сервісах.

БДСМ у соцмережах:

https://www.facebook.com/BDSMusix/
https://www.instagram.com/b.dsmusic/