Vlad Gnatenko випустив новий сингл

Наприкінці січня лейбл WATRA презентував нову пісню українського сінгера-сонграйтера - "Sunny in Jan"

"Sunny in Jan" - перша пісня Влада Гнатенка, видана лейблом WATRA. До цього, ще у 2016 році він самостійно видав дебютний повноформатник "Through The Garden".За словами музиканта, нова пісня розповідає про прості речі, які роблять нас щасливими і про які люди ще довго згадують з посмішкою, як от про сонячний день у холодному січні.

Попереду наступні релізи, а почути Влада Гнатенка наживо можна буде 28 березня у Києві. Саме його виступ відкриє київську презентацію альбому "City Freak" Костянтина Почтаря aka Postman, який став музичним продюсером нових треків Влада Гнатенка.

Трек "Sunny in Jan" доступний на різних стримінгових платформах.

Влад Гнатенко — фолк-музикант та сінгер-сонграйтер з Чорноморська. Окрім музики, Влад пише картини та працює ковалем в одному з цехів на околицях рідного міста. На початку 2016 року фольк-співак об’їхав з концертами всю Україну, після чого зник з поля зору і не дав жодного концерту до листопада 2019 року. Саме тоді на запрошення лейблу WATRA Влад Гнатенко приїхав до Києва і записав свої нові пісні у студії LipkyZvukozapys.

Vlad Gnatenko у мережі:

https://soundcloud.com/vlad-gnatenko
https://www.facebook.com/vlad.gnatenko
https://www.instagram.com/vladgnatenko/

Обкладинка - фото Андрія Бояра