Fightback випустили новий міні-альбом

Український хардкор гурт представив новий міні-альбом "EP [2020]".

Матеріал для альбому гурт накопичив за місяць, потім швидко записав і звів у домашніх умовах. За словами учасників, міні-альбом розповідає "максимально просто, агресивно і дурнувато про накипіле з часткою іронії, сарказму та гіркої правди". 

Обкладинка "EP [2020]", перш за все, була задумана як логотип гурту. Її створювали гітарист та ударник Fightback, які вирішили намалювати побитого хокеїста, що демонструє свою злість. 

Fightback - це хардкор колектив, який у 2018 році утворила група музикантів з Дніпра, Кривого Рогу та Маріуполя. Вони виникли на базі вже недіючого гурту Knife in throat (Нож в горле). 

"З приводу орієнтирів: кожен слухає свою улюблену музику, барабанщик любить The Exploited врубати, гітарист від нью-йоркського хардкору преться, починаючи з Agnostic Front, Judge і закінчуючи більш сучасними гуртами на кшталт Madball, Turnstile і Backtrack, басист любить сладж і ді-біт групи. А так намагаємося грати якомога простіше, агресивніше та зліше, адже в цьому, мабуть, і є суть хардкору", - коментують музиканти. 

У 2018 році гурт випустив дебютну демку, але згодом учасників не вдовольняла якість запису, до того ж колектив вибрав інший музичний вектор, тому і прибрав реліз з мережі. 

Fightback у соцмережах:

https://fightback2018.bandcamp.com
https://vk.com/fightback2018