Новинка українського віч-хаусу – сингл "Безодня" від виконавиці Ariadna

Криворізька виконавиця у серпні презентувала новий трек "Безодня" та кліп до нього.

Композиція зачіпає проблеми співзалежності й утрати себе, коли зникає грань між особистостями. Або, як повторюється в приспіві, коли настає момент відчуття "ніби я – ти, а ти – я".

Також у "Безодні" присутня тема подальшого виходу з цього стану, що в якийсь момент став звичним, і здобуття внутрішньої свободи – бажання тягнутися до кращого.

На написання сингла виконавицю, за її словами, надихнуло саме́ Життя.

"Спочатку лірична героїня приймає цю пітьму [ред. – співзалежність і втрату себе], а в другій частині виходить із неї та знаходить себе. Вона прагне до повноцінного світла, знімає маску й показує своє обличчя. Якщо "до" героїня була зламана, вбита, то "після" вона стає вільна", – пояснила Неформату Марія Бондарь, авторка проєкту Ariadna.

Запис сингла відбувся на домашній студії виконавиці. Друзі Марії, які регулярно допомагають працювати над проєктом, – два саунд-продюсери, pavlos і 099®, – в онлайн-форматі написали інструментал і провели зведення.

Послухати трек можна на усіх стримінгах 

"Безодня" серед творчості проєкту Ariadna вирізняється, оскільки є дебютним релізом у жанрі віч-хаус, хоча загальна стилістика музики лишається знайомою.

Але, крім того, трек є ще й особливим особисто для Марії завдяки супровідному відеоролику. Через деталізовані візуальні о́брази він передає атмосферу й ідейний зміст композиції.

"Я вперше входила в акторський транс разом із талановитою salt.salome. Вона допомогла мені створити образ Безодні й передати через камеру всю глибину та спектр відчуттів", – розповідає Марія Неформату.

Обкладинку Ariadna і salt.salome створили в процесі завершення зйомки кліпу.

"Я була дуже далеко від дому, серед природи, а в небі висів великий повний місяць. Я розуміла, що все, що зараз відбувається, – це магія творчості, яку варто відчути кожному", – додала виконавиця, розповідаючи про візуальну складову релізу.

А головну ідею свого проєкту Марія визначає так:

"Я хочу, щоб люди відчували. Об'єднувались у велику сферу світла. Світла, яке проноситься й відкриває очі на нову українську музику".

Ariadna – криворізький сольний проєкт Марії Бондарь, із яким їй допомагають саунд-продюсери 099® та pavlos. Музика Марії складається з цілком електронного звучання, darkwave і breakcore мотивів, а також елементів техно та драм-н-бейс у супроводі ніжного жіночого вокалу.

Дізнатися більше про Ariadna:

https://www.instagram.com/__._ariadna_.__/

Фото надане виконавицею