SilverTown випустили новий міні-альбом

Кам'янський alternative metal гурт випустив дебютний ЕР, що отримав назву "Zrada" та вже доступний на стримінгових платформах.

Цей реліз містить три повноцінні композиції, що раніше не звучали на живих виступах гурту та два бонус-треки. У порівнянні з синглами, що виходили раніше, у новому ЕР хлопців була використана більша кількість меланхолійної електроніки та семплів.

Реліз є продовженням експерименту гурту із загальною складовою звуку. Раніше над звучанням музиканти працювали самостійно, окрім синглу "Na DBOX", який був повністю записаний і зведений на Київський студії Revet Sound. Проте цього разу над фінальним звучанням треків на EP працював Nikolas Roy Quemtri з NRQ’s Studios.

Гурт SilverTown утворився у 2012 році на уламках таких команд як Minerva, Klinit та Fakultet. За жанром хлопці позиціонують себе як alternative, проте, поряд з важкими гітарними рифами, у треках можна почути багато елементів електронної музики та хіп-хопу. Протягом свого існування гурт випустив кілька синглів та дебютний міні-альбом. 

SilverTown у соцмережах:

https://www.facebook.com/SilverTown23band
https://soundcloud.com/silvertown-band
https://silvertownua.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCc1p0pJELBaRm_ljnRKKJFg