Hexis зіграють на фестивалі Back To Youth 2020

Блек-металісти з Копенгагена Hexis знову відвідають Україну, цього разу із виступом на фестивалі Back To Youth 2020 у Калуші.

Данський гурт став першим анонсованим гуртом у рамках оголошення лайн-апу фестивалю. За словами організаторів, на майбутньому івенті жанрові рамки вперше будуть розширені. Так, запевняють вони, окрім emo, screamo, punk, hardcore і т.д. виконавців, вперше участь братимуть гурти, що грають black та doom metal, а також буде електронний night-stage, де, окрім діджеїв, виступатимуть кілька електронних гуртів.

"Частині з нас довелось побувати на кількох фестивалях європейських, у тому числі й Fluff, що додало мотивації та повпливало на BTY 2020. Цьогорічний фест здивує непритаманним нам доволі важким звуком, локацією, інтерактивним наповненням та традиційною багатожанровістю. Ми змінюємось, розширяємось, але залишаємо атмосферу молодості та весни. Також, вже традиційно, на фесті буде один реюніон", — обіцяють організатори.

Фестиваль відбудеться 1-2 травня у місті Калуш Івано-Франківської області. Проходитиме він вже вп'яте у форматі напів-опенейру. Найближчим часом організатори готують нові анонси. Квитки можна придбати за цим посиланням.

Back To Youth Fest у соцмережах:

https://www.facebook.com/btyfest
https://www.facebook.com/events/757879524700147/