Afterphase project випустили новий міні-альбом

Дніпровський mathcore гурт наприкінці року випустив другий міні-альбом "Disobey". За словами учасників, цей EP є більш хардкорним та протестним, ніж попередні релізи.

Альбом записувався у Дніпрі силами самого гурту. Більшість інструментів вони записали ще восени, а вокальні партії — майже за місяць до релізу. 

"Оскільки, в цілому, посил альбому такий собі хардкорний та брутальний, ми вирішили зробити й обкладинку у такому стилі. На ній — вибиті вушні тунелі. Це символ концерту та енергії, яка на ньому зосереджена. Тому що буває багато ситуацій, коли під час слему або мошу люди гублять тунелі", - розповідають учасники гурту про обкладинку.  

Зображення музиканти робили теж самостійно. 

Зараз в Afterphase project є багато нового матеріалу, який буде в мережі вже до літа. А до кінця зими гурт планує зробити ще один EP та відеокліп. 

Afterphase project - гурт із Дніпра, котрий є реінкарнацією Stephano Goes Wrong. Останні припинили діяльність у 2017 році. SGW проіснували 2 роки, а за цей час встигли видати 2 альбоми та кілька синглів. Ініціатором створення нового проєкту став ударник SGW Сергій Курбатов

Цікаво, що сингли "Fall" та "Dissolved", випущені гуртом у 2017 році, були радше пост-роком. Окрім того на офіційних сторінках гурту можна знайти і проєкт b e f o r e p h a s e, який взагалі є ретровейвом. 

Почитати рецензію на Afterphase Project — EP 0.1 (2019) можна за посиланням. 

Afterphase project у соцмережах:

https://www.facebook.com/afterphaseproject
https://soundcloud.com/afterphaseprojectband
https://www.instagram.com/afterphase_project_band/
https://afterphaseproject1.bandcamp.com