Space Of Variations випустили новий кліп

Вінницький гурт презентував кліп на пісню "Razorblade". Це перший сингл з майбутнього міні-альбому колективу.  

Музиканти розповіли, що на цей момент новий кліп — найскладніша відеоробота, яку вони коли-небудь здійснювали. Ідея кліпу належить самому гурту. У якості акторів в кліпі знялися самі учасники колективу, а також Василь Переверзєв (ПНД, екс-ТОЛ), Денис Дорофеєв (екс-МегамасС), Андрій Павлюк, Максим Лавренчук та інші. 

"Спокій океану розуму — це обман. У його темній безодні вирують течії, його дно вкрите незліченними осколками ваших думок. Тих, які ви нікому не відкриєте. Оскільки ваше відображення у них потворне. А довкола — вічність, вічність ...", - йдеться в описі пісні.

Нова пісня вже доступна на стримінгових сервісах.

Презентація нового міні-альбому у київському клубі Bingo відбудеться 8 лютого 2020, а до того Space Of Variations вирушать разом з Jinjer у масштабний європейський тур Macro Tour 2019, що охопить Польщу, Чехію, Німеччину, Данію, Люксембург, Нідерланди, Бельгію, Великобританію, Францію, Італію, Іспанію, Швейцарію, Хорватію, Словаччину, Угорщину та Австрію, і триватиме аж до кінця грудня. 

Почитати рецензії на останній альбом gurtu  "Mind Darknet" (2018) можна за наступними посиланнями: 

Гурт Space Of Variations розпочинав свою діяльність під назвою Пространство Вариантов ще у 2008 році. Після перерви колектив відновив свою діяльність, змінив назву, а також звучання. У серпні 2016 вийшов їх ЕР "Blackmail". Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням. 

Також Space Of Variations отримали звання кращого метал-гурту країни за версією премії BUMA 2017. 

Space Of Variations у соцмережах:

ВК: https://vk.com/space_of_variations_official
Facebook: https://www.facebook.com/SpaceOfVariations
Instagram: https://www.instagram.com/spaceofvariations_band
Soundcloud: https://soundcloud.com/space_of_variations
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCAcsDTlPlUZmBBcdpqRRMCA
Twitter: https://twitter.com/spaceofvars
Bandcamp: https://spaceofvariations.bandcamp.com