Mortal Vision випустили дебютний сингл

Молоді дніпровські треш-металісти виклали сингл із двох треків під назвою "Madness of Messiah". Хлопці віддають належне олдскульному звучанню.

Треки мають зловісне об’ємне звучання з помітним впливом old school death metal, що має "жирніший" звук, на відміну від швидкісного трешу. Обидві композиції були записані протягом літа. Своє натхнення гурт бере від майстрів старої школи thrash metal: Kreator, Dark Angel та Sepultura. Про свою роботу музиканти кажуть наступне:

"Ідея була записати все максимально наживо, тобто усі гітари, барабани ми записували як тоді [у 1980-х — прим. ред]: гітарний кабінет, сам ампліфаєр і педалі ефектів, які присутні на записі. Зараз багато людей пише все у комп’ютер і потім "реампить". Ми хотіли зробити інакше. Тобто, щоб було максимально все схоже на запис тих років, з кращим міксом, але й щоб зберегти ту "сирість" та "сухість" всього релізу. Результатом ми задоволені". 

Обкладинку для релізу робив Антон "Шкіпер", відомий за участю у гурті Troubled. Співпрацю з ним музиканти коментують так:

"Саму обкладинку нам малював хлопець, який розуміє, що треба такому гурту, як наш. Ми, коли побачили його роботу для Warwar та Anabios, вирішили одразу, що знаємо, до кого звернемось". 

Зведенням та мастерингом займався Артур Dendrolog, що відомий співпрацею зі ще одним дніпровським гуртом Злидень на їхньому альбомі "Сильного З'їдять".

Mortal Vision зібралися у січні 2019 року у Дніпрі. На цей момент гурт працює над розширенням дискографії та планує випустити повноформатний альбом вже у 2020 році.

Mortal Vision у соцмережах:

Soundcloud: http://bit.ly/2IR0oxW
Facebook: https://www.facebook.com/mortalvision/
Instagram: https://www.instagram.com/_mortalvision_/