Гурт Peredmova анонсував вихід нового альбому

Київський dream pop дует випустив новий сингл "Півонії Квітка" з майбутнього альбому "Сезон Переїздів Деяких Людей".

Реліз містить дві пісні: перша — оригінал, і друга — шугейзовий мікс від Olesyk.

Його запис, зведення та мастеринг, як і всіх попередніх робіт гурту, проходив на власній студії Dobryi Bober Records. Окрім того дует випустив сингл на однойменному власному лейблі. 

"Ми писали "Півонії Квітку" в кілька підходів: спершу придумався приспів під час вільного квартирного джему: Віра грала на синтезаторі, а Влад - на гітарі. Потім додали стандартні синтезаторські барабани: різні "піу" і "бумс", які потім зі сміхом видалили. Згодом взимку дістали демку з архіву й почали слухати з усіх боків: якраз в той час вивчали "Теорію музики по пацанськи" і слухали лекції про написання текстів пісень. Отже, сіли ми обоє в крісла й почали карлюкати й доповнювати слова асоціаціями. Ми думали про дивовижних тварин Борхеса, про грецьку міфологію, про "Народження Венери" Боттічеллі і навколо цього виліпився текст. Опісля до нас прийшли смачні акорди, особливо драматичний перехід на "... Півоніій квітка--ааа", і вдалося зробити так, щоби на приспіві з'являлося відчуття завершеності", - розповідають музиканти. 

Передмова - музичний дует продюсера та гітариста Владислав Зарічнюка та співочої поетеси Віри Правило, яка також грає на клавішних. Почавши грати у 2016, дует випустив повноформатний альбом "Абетка" та декілька синглів разом з музичними відео. Передмова з'являється поміж деяких нішевих музичних видань і сприймається, як музика, що поєднує українську історію з теперішнім моментом через різноманіття позачасових форм музики та візуального мистецтва.

Передмова у соцмережах:

https://soundcloud.com/peredmova
https://twitter.com/peredmova
https://www.facebook.com/peredmova/