ТОП-5 punk релізів 2019 року від Анастасії Хоменко (Death Pill)

Завершуємо трійку сьогоднішніх топів підбіркою улюблених панк-релізів 2019-го від ударниці київського кросовер гурту Death Pill Анастасії Хоменко.

Good Riddance — Thoughts And Prayers (USA)

Люблю цих чуваків ще з тих далеких часів, коли я проводила весь свій час, катаючи на самокаті по Києву, у компанії близьких мені друзів. Самоката вже давно немає, як і тих друзів, а Good Riddance все так само повертає мене у часи, де мені назавжди 16 і життя прекрасне.

Улюблені треки: "Who We Are", "Wish You Well", "No Safe Place"

 

Not On Tour — Growing Pains (Israel)

Цей бенд також був мені близький у далекому 2010-му, тому він тут через нотку ностальгії) Взагалі, вийшло непогано, з кожним релізом якість лабалова у команди покращується, а драйв нікуди не зникає, за шо їм жирна вподобайка і місце у моєму ТОПі.

Улюблені треки: "Try Trust", "Call It Freedom", "Witch Hunt"

 

Lagwagon — Railer (USA)

Lagwagon також не розчарували (на відміну від Bad Religion). Взагалі якийсь ТОП дофіга ностальгічний і не супероб'єктивний, мабуть, бо чисто панк я вже давно не сприймаю, мене все більше тягне або до похмурого наркоманського тяжу, шоб жили викручувало і розбирало на молекули, або до такого ненапряжного лайту, де ти сьорфиш серед зірок у небутті та космічні сфери співають тобі колискову. Про що це я? А, точно! Lagwagon! У мене таке відчуття, ніби я прокинулась у 2010-му, знову проспала школу, забила на неї болт і пішла собі гуляти Оболонською набережною, у вухах бадьоро грає пісня "Dark Matter" і мені чудово) А те, шо мамка спалить і дасть пизди за прогули, взагалі не про мене)))

Улюблені треки: "Bubble", "Dark Matter", "Pray For Them"

 

Control Top — Covert Contracts (USA)

Дівчина на вокалі, брудний звук, різка гітара і нестримне бажання заденсити увігнало цей альбом в Топ-2019, на мою скромну думку) Тут тобі і часточка пост-панку (мм, як же я його люблю) і нойз року) Іскра, буря, безумство — так я себе відчуваю, коли у вухах кричить чудова Ali Carter)

Улюблені треки: "Betrayed", "Chain Reaction", "Black Hole"

 

Strung Out — Songs Of Armor And Devotion (USA)

Ну і куди ж без вас,Strung Out! Моє серце давно належить цим каліфорнійцям)) Солодкий, мелодійний панк вперемішку з прогресивом і трошки хеві-металу (який я, блять, ненавиджу, але пацани змогли зробити так, шоб мене качало). Знімаю капелюха, стільки років на сцені та при цьому не загубити себе та свій дух — це майстерність, дана лише обраним.

Улюблені треки: "Ulysses", "Demons", "Politics Of Sleep" 

 

Інші статті серії тут: https://www.neformat.com.ua/rubrika/top-5-inozemnih-reliziv-2019

Neformat.com.ua ©