Stay Tuned! Vol.8 Trismus Records

Ужгородський лейбл Trismus Records, історія якого почалась у далекому 2010 році. Андеграунд, як він є! Легендарний хардкор Remorse, "глашатаї побутових трагедій" Dan Stark та ще декілька гуртів, на які вам варто звернути увагу.

Dan Stark- Сетевой маркетинг (Милости просим!)

Одні з головних трудяг українського екстремального панку, глашатаї побутових трагедій. Стартувавши з хітового однойменного альбому у 2012 році гурт стабільно випускає нові релізи. На останніх двох змінилась манера вокалу Дрона, що, на мою думку, тільки позитивно вплинуло на звук DS.

Warningfog — Прапор горить

Реінкарнація чи не найкращої вітчизняної грайндкор команди Foible Instinct під новою вивіскою, зміненим складом і новим звуком. Пацани не стали розмінюватися на дрібниці й одразу випустили повноформатний альбом. Звук сучасного грайндкору з домішками сладжу, відсутність басу і подача, яка зносить з ніг. Краще за них в Україні цю музику не грає ніхто.

Цей прапор не горить
Це полум'я - наш стяг

Gaz-66 Intrusion – Не так

Найцікавіше, що ставалось в українському екстремальному панку, - це три роки існування Gaz66 Intrusion. Нам випала честь видати їх останній реліз.

Remorse — Самоанализ

Одна з найбільш старих і найбільш самобутніх хардкор команд України, чернігівська Remorse, є також одною з найбільш недооцінених. Їх музика - суміш олдскул хк, павервайленса, стонеру і фріджазу - була зрозуміла не всім, та й те, що гурт не був інтегрований в вітчизняну хардкор/панк сцену, зіграло своє. Але це не завадило Remorse функціювати весь цей час і записати 4 повноформатні альбоми.

GetCold – Altered Beast

Tусовка Foible Instinct подарувала купу чудових проектів. Одним з них був Getcold – лютий павервайленс, який дебютував на Trismus Fest і встиг видати низку чудових релізів.

Deathbiter – Желание жить

Якщо ми вже вирішили згадати проекти музикантів, Foible Instinct, то не можна оминути Deathbiter. Швидкісний і злий хардкор під впливом британських класиків, таких як Heresy, Intense Degree, Ripcord.

Soulrest – In Spite

Ветерани ужгородського металу, які грають вже більше 20-ти років. За час свого існування гурт видав 5 повноформатних альбомів, останній з яких вийшов у вже минулому 2017 році. Якщо вам до вподоби класичний прог дет метал, так як його грали у 90-х, то я переконливо рекомендую вам ознайомитись з творчістю Soulrest.

Life is Hell – Спадок людства

У свій час проект став відкриттям для нас, тоді у країні ніхто такого не грав. Блекенд краст, простий у своїх структурах, чіпляє своєю люттю і мелодизмом. Видавши дві демки Life is hell зник з горизонту, щоб воскреснути через 7 років і видати ще два короткі, але потужні релізи.

SVRM – За смертю

Основний на цей момент проект Сергія Ткаченка (ех-Заводь, Life is hell). Похмурий атмосферний блек метал, який не залишить байдужим поціновувачів жанру. Автор стабільно видає релізи, з кожним разом відточуючи свою майстерність. Компіляція перших п’яти має вийти у нас на касетах найближчим часом.

Displease – Пекло існує

Ді-біт проект Василя Лавера (The Symbioz, Skruta, Обрій). Один з небагатьох представників жанру в Україні. Хукові треки у класичному ключі, наповнені гостросоціальною, часто саркастичною лірикою. У дискографії повноформатний альбом і два спліти. Зараз проект заморожений, але я маю надію на його продовження у майбутньому.

Neformat.com.ua ©