"Остання Халепа" відбудеться в Києві цими вихідними

17-18 серпня на Нижньоюрківській пройде інтерактивний фестиваль андерграунд-культури "Халепа". Програма фестивалю включає понад 50 виконавців, реслінг, вільний маркет, виставки та багато іншого.

Цього року фестиваль "Халепа" об’єднає музику, мистецтво та інтерактивні розваги, пропонуючи відвідувачам унікальний шанс зануритися в атмосферу Дикого Заходу. Цей фестиваль стане фінальною частиною трилогії, що надає події особливого значення.

“І тепер це стається востаннє. Тому що все хороше мусить колись закінчуватись. Ти не можеш пропустити це як мінімум через те, що інакше прожити подібний досвід буде неможливо. Коли ще ти зможеш відіграти з друзями в повноцінну інтерактивну рольову гру на Нижньоюрківській?” – зазначають організатори.

Протягом двох днів територія колишньої Стрічкоткацької фабрики перетвориться на ковбойське містечко Південний Стрічкотаун, на центральну площу якого впала космічна тарілка. В рамках фестивалю "ковбої”, “прибульці” та звичайні містяни зможуть відвідати Mezzanine, Otel`, Mad Cat, Underhand і Octan, на сценах яких зіграють такі гурти як Мортидо, Re-read, Село Близнюків, -Ych та багато інших.

Гості фестивалю зможуть взяти участь у масштабній рольовій грі, де головна сцена стане ареною для битви між "ковбоями" та "прибульцями". У суботу відбудеться основна рольова гра, а в неділю – рольове афтерпаті. Також організатори обіцяють два дні реслінгу від “Української реслінг арени”. Учасники матимуть можливість заробляти досягнення, які відкриють доступ до призів, і відвідати інтерактивний музей "Халепи".

Крім музики та розваг, фестиваль запропонує виставки картин, аукціони, вільний маркет-барахолку, фуд-корнер, тату-корнер, ательє, спортивний покер і блекджек. Особливою подією стане зйомка гонзо-фільму "Халепа!".

Дотримання дрес-коду (ковбої та прибульці) принесе гостям приємний приз, що стане у пригоді під час фестивалю.

10% вартості квитка одразу перераховується на студентський збір для відбудови корпусу КДАДПМД імені Михайла Бойчука, пошкодженого під час російського ракетного обстрілу 25 березня 2024 року. Ціна на вході – 500 грн / день. 

Детальний розклад на два дні фестивалю та квитки доступні за посиланням:

https://ottry.com/events/halepa3