Українські гурти та музичні професіонали мають шанс потрапити на Reeperbahn Festival

Український Інститут та Music Export Ukraine оголошують конкурс на участь українських музикантів_ок та представників_ць української музичної індустрії у делегації від України на музичному шоукейс-фестивалі Reeperbahn у Німеччині 18-21 вересня цього року.

Reeperbahn Festival – це щорічний міжнародний чотириденний фестиваль та конференція, що обʼєднує широку та фахову аудиторію у відомому районі Гамбурга – Ріпербані. Заснований у 2006, Reeperbahn став одною з найважливіших міжнародних подій, що збирає представників музичної індустрії зі всієї Європи для мережування, участі у конференції та дослідження нових стилів та трендів у музиці.

На сайті фестивалю йдеться про широкий жанровий спектр — від інді, попу, року, фолку та сінгерів-сонграйтерів до хіп-хопу, соулу, джазу і навіть класики. Серед своїх успішних кейсів Reeperbahn називає таких виконавців як Bon Iver, Ed Sheeran, Sigrid, Aurora чи Kraftklub. 

Вперше офіційну делегацію на Reeperbahn Festival Український Інститут збирав до війни, у 2021 році. Тоді важливість такої програми організація пояснювала можливістю виходу на міжнародну аудиторію та знайомствами з фахівцями музичної індустрії, що актуально і сьогодні.

Відтак, одному гурту/артисту_ці та відібраним представникам української музичної індустрії Український Інститут та Music Export Ukraine забезпечать логістичні витрати та участь у заході. Водночас організації наголошують, що це можливість саме для розвитку власного проєкту та нетворкінгу, тому знання англійської або німецької мови є дуже корисним, а також "потрібно буде вмикати режим "екстраверт" для знайомства із закордонними колегами". 

Прийом заявок триватиме до 25 липня за цим посиланням. Оголошення результатів відбудеться на офіційному сайті та сторінках Українського інституту в соціальних мережах не пізніше 31 липня. 

Український інститут — державна установа, яка представляє українську культуру у світі та формує позитивний імідж України за кордоном. Інститут заснований Кабінетом Міністрів України у 2017 році та належить до сфери управління МЗС України. Місією Українського інституту є зміцнення міжнародної і внутрішньої суб'єктності України через можливості культурної дипломатії.

Більше про Український Інститут:

https://ui.org.ua/