Dice & The Acid Warrior Lord видали новий сингл

Днями психоделік-рок гурт Dice & The Acid Warrior Lord оприлюднив перший сингл зі свого майбутнього альбому.

Композиція "Glow In The Dark" з’явилася на світ улітку 2023 року. Перший її нарис створив вокаліст і гітарист колективу Віталій Гавриленко й дещо доопрацював пісню разом із клавішником Маратом Адієвим.

"У такому [незавершеному – ред.] вигляді ми деякий час грали цю пісню на виступах, і вже у 2024 завершили аранжування барабанів із Дмитром Бунтовим і басу з Сергієм Приймаком", – кажуть виконавці Неформату.

Цей сингл стилістично натхненний відродженням музики 70-х і містично-окультними темами. Власне, цей опис поширюється й на весь анонсований альбом музикантів.

За словами артистів, хоча стилістично в них нічого не змінилося, новий лонплей суттєво відрізнятиметься від свого попередника. Зокрема завдяки інструментальному й вокальному різноманіттю. 

"У кожному треку майбутнього альбому є клавішні й бек-вокал. Здебільшого це Гаммонд та Фарфіса електрооргани, але є унікальний трек, для якого ми записали справжній клавесин. Багато беків заспіває наш клавішник і зовсім небагато (але все ж таки є!) заспіває барабанщик", – діляться з нами музиканти.

На додачу до цього вони скоротили середню тривалість своїх композицій.

Точна дата виходу майбутнього альбому гурту наразі не відома, але той однозначно очікується цьогоріч.

Dice & The Acid Warrior Lord – київський психоделік-рок гурт, заснований у 2022 році. Його музика розвивається навколо відродження року 70-х, стоунеру й неопсиходеліки, а сам гурт стилістично відносить себе до напрямку вінтаж-модерн. Наразі в дискографії артистів один альбом і один сингл.

Dice & The Acid Warrior Lord у мережі:

https://www.instagram.com/dice_and_the_acid_warrior_lord/

Фото обкладинки – Albina Vinar