Painful Defloration анонсують альбом і видають промо

Днями грайндкор-гурт Painful Defloration представив промомініальбом "Void of Sanity". До нього ввійшли композиції з майбутнього LP музикантів – "The Typewriters", першого за 14 років.

Увесь матеріал "The Typewriters" був записаний за одну сесію силами вокаліста й гітариста гурту Олексія. Відколи ми востаннє писали про Painful Defloration, їхній склад змінився – наразі до нього входять Олексій і бас-гітарист, які проживають у різних містах.

Олексій назвав процес підготовки цієї музики своєрідною самотерапією, оскільки та відволікла його від особистих проблем.

До слова про терапію, тематично майбутній лонплей гурту торкнеться серії недугів:

"Тексти "The Typewriters" – про психічни розлади, такі як: посттравматичний синдром, маніакальна депресія, дисоціативні розлади, психоз й про інші. Ось і арт буде трохи неординарним та сюреалістичним", – розповідає Олексій Неформату.

Обкладинка, про яку каже виконавець, лишилася в музикантів із часів, коли вони працювали над буклетом до свого другого альбому "Esthetic Research Laboratory" (2009). Обкладинка нинішнього проморелізу так само походить із того періоду.

Альбом "The Typewriters" вийде вже цього травня, а поки що музиканти в пошуках лейблу, який міг би представити цей реліз.

Painful Defloration – маріупольський грайндкор-гурт, який почав свій шлях у 2006-му році. Відтоді музиканти видали кілька альбомів, мініальбомів і сплітів, зокрема з BruteForce Attack, Agathocles й I.C.T. Після тривалої перерви, із 2010 по 2024 рік, музиканти відновили діяльність.

Painful Defloration у мережі:

https://www.instagram.com/painfuldefloration/

Фото обкладинки – надали виконавці