Ritual Lovers оприлюднили перший ЕР

Днями електронний дует Ritual Lovers випустив дебютний мініальбом "Sombre Rawmantique", у якому поєднує кілька жанрів водночас. 

Музиканти Євген і Олексій, ексучасники проєкту Cold Comfort, почали роботу над цим релізом у 2023 році. Оскільки вони вже співпрацювали раніше, обоє швидко обмінялися ідеями й "негайно сіли за запис".

"Матеріал поєднує в собі cold wave, dark wave, ebm і подекуди готичний постпанк із двома вокалістами, які мають різні манери й подачу, що органічно переплелись і супроводжують слухача впродовж усієї подорожі", – розповіли виконавці Неформату.

Музика була записана цілковито в домашніх умовах, але в різних містах: інструментальна частина – в Рівному, а вокальна – у Львові.

Назва першого мініальбому музикантів відсилає як до його звучання, так і до смислового наповнення – це холодна, похмура, але красива музика, як її описали автори. Лірику для двох треків із мініальбому надав Олексій Сирота.

Тепер виконавці працюють над новим матеріалом, хоча їм це дається непросто через відстань.

Ritual Lovers – електронний/постпанк дует, який заснували музиканти Євген (Bedroom Talks) й Олексій (Dikkät) у 2023 році. До цього вони також були учасниками гурту Cold Comfort. Наразі в дискографії формації сингл і дебютний ЕР "Sombre Rawmantique" (2024).

Фото обкладинки – Bandcamp