Паліндром показав у кліпі своє концертне життя

Львівський проєкт презентує новий трек "Сансет" і практично документальний кліп до нього. 

"Сансет" – це перший сингл Паліндрома у 2024 році, де Степан Бурбан ділиться потоком своїх думок: 

"Коли писав цей трек, згадалась алегорія зі зламаною рукою: щоб втішити травмованого власника цієї руки – ми малювали сонце на його гіпсі. Десь так само всі ми зараз поламані, але гіпс цього разу більших масштабів. Хочеться, аби хтось на ньому намалював сонце", – йдеться у пресрелізі. 

Трек доступний на стримінгових платформах 

 Відеокліп до треку – це сторітелінг, що складається з кадрів з життя Степана за останній рік: концерти, залаштунки, друзі-музиканти та кадри з дитинства. На відміну від численних попередніх робіт проєкту це відео якраз має більш документальний аніж ілюстративний характер. Побачити у ньому можна Дмитра Кумара (1914), Катерину Павленко (Go-a), Курган і Агрегат, Zwyntar, Альберта Цукренка (Хамерман Знищує Віруси), Марʼяна Пирога (Пиріг і Батіг) та багато інших музикантів.

У квітні Паліндром вирушить в новий благодійний тур Україною в оновленому складі. Зараз анонсовані такі концерти:

  • 5 квітня — Київ, Atlas 
  • 6 квітня — Харків, Art.Area 
  • 7 квітня — Полтава, Villa Krokodila 

Квитки доступні за посиланням.

Нагадаємо, минулої осені паліндром випустив новий альбом "Найліпші питання собі".

Паліндром — проєкт львівського hip-hop виконавця Степана Бурбана, відомого раніше за сольним проєктом Кашляючий Ед. Окрім того, Степан був учасником реп-формації Глава 94, яка минулоріч припинила існування. 

Наразі Паліндром — один із провідних артистів нової хвилі української музики. Десятки й навіть сотні тисяч прослуховувань на головних хітах у Spotify, численні подкасти та інтерв’ю, солд-аути в різних українських містах, масштабна благодійна діяльність — усе це свідчить про беззаперечний успіх виконавця і його важливу роль в актуальних культурних процесах в Україні.

За цим лінком ви знайдете наче велике інтерв'ю зі Степаном за вересень 2022 року, коли він видав повноформатник "Придумано в черзі". Загалом же на рахунку виконавця уже три альбоми та купа синглів.

Паліндром у мережі:

https://linktr.ee/palindrom

Фото надане виконавцем