Guerilla Noir випустили перший сингл із майбутнього LP

Сьогодні Guerilla Noir презентують свій перший трек за півтора роки – "Пошук перейдених днів". Той увійде до анонсованого альбому виконавців "Пил".

Перші нариси цієї композиції сягають часів до повномасштабного вторгнення, хоча більша частина роботи над альбомом припала уже на кінець 2022 року.

"Нам цей трек здається найцікавішим серед усіх треків нового альбому. Крім того, він гарно репрезентує зміни в нашій музиці", – кажуть музиканти Неформату.

Вони відмічають, що ця заключна композиція альбому містить елементи його початку й відтак "замикає цикл" релізу.

 

Назви для всіх треків, включно й для цього синглу, музиканти обирали спільно.

"Перейдений" означає "минулий, пройдений". Тож цей трек про спробу хоча би ментально повернутися у мирний час, спробувати стабілізувати своє життя в умовах війни. Мова не йде про те, щоби забути чи відмежуватись від війни. Просто всі ми згадуємо про минулі дні, порівнюємо їх із сьогоденням, намагаємося відчути емоції, що супроводжували нас тоді і які навряд відчуваємо тепер", – додає ударник гурту Денис.

Зокрема в композиції описується життя ліричних героїв, які живуть у деокупованому місті й подумки стараються відновити події до страшних днів війни: до окупації, масових убивств, руйнувань, обстрілів, катувань і зникнень.

Над лірик-відео синглу працював Артем Пронов.

"У процесі він спалив один об'єктив, окрім того, він та гаффер Ярослав зазнали опіків. Тож у це відео вкладено дуже багато болю, ресурсів та зусиль".

Альбом "Пил", до якого ввійде сингл, музиканти вважають різноманітнішим за попередні з огляду на звучання.

Концептуально, той розвиватиметься якраз навколо життєвої історії одного з уже згаданих ліричних героїв. За задумом виконавців, лонплей переповість його життя від 24 лютого 2022 року й до моменту загибелі.

"Ще однією характеристикою альбому, про яку варто згадати, є його тривалість – він вийшов не надто довгим, але ця тривалість здається нам достатньою для того, щоби розповісти історію, замислену нами".

Реліз відбудеться 23 лютого.

Guerilla Noir – київський метал-гурт, який утворили учасники O’Hamsters, Paddyguns, Watch My Fall, Juggernaut та Dehumanizer Максим Соколов та Денис Жуковський у 2020 році. Згодом до них доєднався гітарист Костянтин Бікмулін (The Cow, Face of Violence), а пізніше –вокаліст Олександр Бретман (Tides Befall, ex-Bleed). Наразі в дискографії колективу низка синглів і ЕР.

Guerilla Noir у мережі:

https://www.instagram.com/guerillanoir/
https://www.facebook.com/guerillanoir

Фото обкладинки – Юрій Грязнов @kiraigigs