Pine Echoes випустив другий альбом

Днями інді-рок проєкт Pine Echoes оприлюднив альбом із назвою "positive music". Відповідно до назви, той випромінює добро й у ньому ж був створений.

Клим, автор проєкту, писав цей альбом близько чотирьох місяців, а почав одразу після виходу дебютного "Transcend".

Левову частку роботи засновник формації виконав самостійно, від запису вокалу й інструментів і до продакшну. Лірика альбому також його авторства. Однак кілька гітарних партій для лонплею придумав знайомий музиканта Григорій Штиль (Шалашний), а з ліпкою обкладинки допомогала знайома Катя.

"Надихнула мене [на альбом] неймовірна кількість людей і речей, тому можна сказати, що це все співавтори", – каже Клим Неформату.

Музикант конкретизує, що серед його джерел натхнення в цьому випадку були Карпати, фестиваль "Шипіт", китайський чай, буддійська практика й, звісно, добрі люди навколо.

Навіяний приємними настроями, цей альбом промовляє до слухача цілком конкретні речі:

"Альбом втілює в собі особливий стан людини – легкості, грайливості й бачення світу немов радісної чудернацької фантазії, де серйозність і скутість розчиняються в просторі. Це стан потоку, у якому людина розкривається, розуміє, що все навколо неї – немов пластилін, зі всім можна взаємодіяти й гратися, усі проблеми та емоції здаються наївною грою свідомості, а людина розчиняється у цьому пластиліні", – додає Клим.

У цьому ж задумі закладений і механізм того, як досягнути такого самопочуття. За словами виконавця, для цього достатньо відвідати гори, вгамувати думки або просто прицільно "зародити в собі щиру доброту та співчуття до всього навколо".

Опісля релізу, музикант продовжить розвивати свій проєкт. Його головною метою він називає "задіти ту таємну чарівну струну, яка звучить у найсокровенніші моменти життя людини, коли розум спокійний і все навколо ніби сяє". Над цим він і планує трудитися, а після завершення війни зіграє свою музику наживо.

Pine Echoes – сольний проєкт, який заснував музикант Клим Пустовіт у 2023 році. Його основним поштовхом було бажання поділитися частинкою своєї любові до життя. У своїй творчості він поєднує інді-рок із елементами слоукору й дрімпопу. Наразі в його дискографії два альбоми й один сингл.

Pine Echoes у мережі:

https://www.instagram.com/pine.echoes/

Фото обкладинки – надав виконавець