Amphibian Man анонсував альбом про циклічність існування

Днями київський сьорф-проєкт презентував новий сингл зі свого першого цьогоріч альбому "Zenith".

Альбом вийде 2 лютого і, за словами засновника проєкту Івана Семещенка, продовжує лінію попередніх "Path" і "Program". Водночас музикант обіцяє більш металізоване і насичене східними мелодіями звучання.

"Zenith" був написаний і записаний протягом літа-осені 2023 року, а його основна концепція — циклічність існування і процеси, що невпинно перетікають один в одного — "схід, захід, народження, смерть".

"Цей альбом — це подорож ближнім сходом давніх часів. Уявлення людей про Природу, Всесвіт та роль самої людини в цьому нескінченному потоці", — додає музикант.

Навесні Amphibian Man планує випустити ще один альбом "Ether", який вже створений, але поки не записаний.Також цьогоріч музикант хоче випустити і збірку каверів на метал у сьорф-звучанні — "Metal Goes Surf Vol 2". Нагадаємо, першу подібну збірку проєкт випустив у 2019 році. 

Amphibian Man виник влітку 2015 року як сольний проєкт гітариста Івана Семещенка. Його філософія полягає в максимально простому, швидкому й чесному створенні музики. Отож, музикант старається притримуватися перших написаних варіантів своїх композицій і розвивати аранжування для оригінально придуманих рифів і структур.

Дискографія Amphibian Man налічує понад десяток альбомів та EP, декілька альбомів каверів, а також декілька синглів.

Також важливою частиною філософії проєкту Іван називає відсутність прив'язки до певного музичного стилю або звучання. Як результат, у його доробку можна почути і швидкісний сьорф панк, і вестерн, й екзотичний сьорф за мотивами міфів давніх народів, і навіть альбом каверів на Контру.

Іван завжди самостійно пише музику для проєкту, але співпрацює з іншими музикантами, аби давати живі виступи. Перший концерт Amphibian Man відбувся у 2017 році, а концертна активність проєкту варіювалася, і протягом останніх років йдеться про кілька концертів на рік. Зараз в Amphibian Man є новий концертний склад, до якого, окрім Івана, входять ударник Антон Хоменко та басист Михайло Патлань.

Amphibian Man у мережі

https://amphibianman.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/amphibianmansurf
https://www.youtube.com/channel/UCxQe123ykYlE6ZGrcjR4SKA
https://www.instagram.com/amphibianmansurf