They Came from Visions оприлюднили новий сингл

Цього тижня блек-метал гурт They Came from Visions видав другий сингл зі свого майбутнього альбому. Композиція має назву "Burning Eyes, Blackened Claws" і вийшла в супроводі лірик-відео.

Цю пісню музиканти написали однією з перших для запланованого альбому. За їхніми словами, тоді вони перебували на хвилі натхнення після релізу "Cloak Of Darkness, Dagger Of Night".

 

Над лірик-відео працював художник Михайло Скоп (NEIVANMADE), який відповідає за весь візуальний супровід майбутнього альбому й дотичних матеріалів.

"Ця пісня є однією з основних на альбомі, до того ж її сюжет добре підходив для того, аби створити ілюстрацію за його мотивами в обраному художником стилі", – кажуть виконавці Неформату.

Поки що сингл доступний виключно на каналі Black Metal Promotion, а на стримінгах він з’явиться вже від завтра.

Нагадаємо, що They Came From Visions готують до виходу свій другий альбом – "The Twilight Robes", написаний у стилістиці фольклорного горору. Його реліз відбудеться за підтримки німецького лейблу Eisenwald 23 лютого.

Про перший сингл із цього альбому ми написали тут.

They Came From Visions – київський атмосферік / raw блек-метал гурт, який створили троє анонімних музикантів у 2019 році. Їхня дискографія налічує один повноформатний альбом і кілька синглів. Гурт надихається творчістю колективів Yellow Eyes та Wiegedood та фолк-горор кінематографом 70-х років.

They Came From Visions у мережі:

https://www.instagram.com/theycamefromvisions/
https://ffm.bio/theycamefromvisions

Фото обкладинки – надали виконавці