Schizogen видали сингл й анонсують альбом

Нещодавно брутал-дез-метал гурт Schizogen випустив сингл "Out of the Light". Композиція вийшла в супроводі лірик-відео.

Виконавці працювали над цією композицією тривалий час, за їхніми словами, це довго навіть для них.

"Враховуючи складність нашої музики, ми не дуже часто радуємо слухачів релізами. Але коли вже робимо, то намагаємось це виконати максимально якісно та вкласти весь новий досвід, який здобули з моменту виходу минулого релізу", – кажуть виконавці Неформату.

Із нового досвіду – вже надто добре відомі нам пандемія й війна, а також особисті переживання музикантів, які вони не деталізують. Однак лірик-відео прочиняє двері в потаємний світ пережитого за три роки.

"Ми випустили сингл у форматі лірик-відео, щоб слухач міг наочно побачити текст, пропустити через себе разом із музикою, і сформувати своє бачення тих сенсів, які ми передали з піснею".

За візуальне втілення образів у відео відповідала мисткиня Марина Щербакова.

 

Цей сингл увійде до наступного, третього, альбому виконавців. Вони вже в процесі роботи над ним. Водночас, іще більш загострена останнім часом скрупульозність учасників Schizogen і непередбачуваність ходу війни не дозволяють музикантам спланувати дату релізу. Відомо лише, що альбом вийде на Willowtip Records.

"Слоган нашого лейблу "Forward.Thinking.Metal", і наш новий альбом максимально впишеться в ці поняття. Він буде напористий і складний – у найкращих традиціях Death Metal."

Нагадаємо, що попередній альбом музикантів називався "Spawn Of Almighty Essence" і вийшов у 2020 році. Прочитати його огляд можна тут.

Schizogen – київський гурт, який грає brutal death metal і виник у 2011 році. У їхньому творчому доробку два повноформатники, кілька синглів і кліпів.

Schizogen у мережі:

https://www.facebook.com/schizogen.ua
https://www.instagram.com/schizogen/

Фото обкладинки – надали виконавці