Dogs and Factories видає оповідальний альбом

Нещодавно експериментальний проєкт Dogs and Factories видав альбом-оповідання "Загублені в пітьмі". У його створенні взяла участь виконавиця Kaplina, клавішниця гурту Mortido.

Над цим альбомом Геннадій, засновник Dogs and Factories, працював у дуеті з музиканткою Людмилою Капліною, протягом трьох місяців.

За задумом виконавців, альбом розділений на 4 глави, кожна з яких переходить у пісню. На цю музику значною мірою вплинула творчість Ніка Кейва й прослуховування готичної музики зокрема. Так виконавці створили містичне середовище, атмосферу якого мав увібрати і сам їхній альбом.

"Мені здається, альбом було написано на одному подиху. А майже всі партії синтів вигадувалися і писалися вночі, щоб краще відчувати потойбіччя", – каже Людмила, відповідальна за вокал і синти на альбомі.

Спочатку музиканти написали глави, а потім уже під них писали музику у відповідному настрої.

 

Альбом розвивається навколо історії загублених душ й містить елементи української міфології.

"Загублені в пітьмі" – про містику й підсвідомість. Це спроба зазирнути за обрій, відчути паралельний світ, доторкнутися до нього. Цю енергію і стан краще за все вийшло передати саме через образи української міфології", – каже Геннадій Неформату.

Тепер музиканти думають зрежисувати п’єсу, засновану на цьому творі, і розмірковують над її потенційним втіленням.

Dogs and Factories – сольний проєкт музиканта Геннадія Рисленко, учасника колективів Tepla і Загреб, який той заснував у 2019 році. Поки що жодна пісня формації не звучала наживо, що музикант планує змінити незабаром.

Dogs and Factories у мережі:

https://www.instagram.com/dogs_and_factories/

Фото обкладинки – надали виконавці