Knifeman випустили треки з майбутнього альбому

Нещодавно хардкор-гурт Knifeman оприлюднив два треки, що ввійдуть до їхнього запланованого альбому – "Буде сильнішим біль" і "Живи, пишайся і страждай". Обидва вже звучали наживо раніше.

Ці композиції музиканти написали давно й грали їх на концертах іще до повномасштабного вторгнення. Початково лірика треків була написана російською, але музиканти переклали її й видали треки вперше вже українською.

Робота над композиціями, як і завжди раніше, проходила на репбазі в Харкові. Там же музиканти накопичили звук інструментів за допомоги Андрія з гурту КАТ.

Видані композиції об’єднані часом створення, однак контрастують між собою за наповненням:

"Два треки – як дві сторони нашого сучасного буття: "Буде сильнішим біль" – про всіх тих, хто втратив усе водночас, і кожного дня біль лише посилюється від нових втрат; "Живи, пишайся і страждай" – про населення ворожої імперіі, яке, живучи в постійному мороці створеного культу війни і смерті, пишається примарними здобутками своїх лідерів-тиранів", – написали виконавці в своєму Instagram.

Дата виходу альбому, куди ввійдуть представлені треки, наразі не відома, оскільки музиканти нічого не планують наперед. Але вони розповіли нам, що більшість композицій уже готові, і описали загальний характер майбутнього релізу:

"Альбом буде бластованим, зі стружкою в дусі Celeste і Hexis, бросочками і повільними моментами в дусі тих же гуртів, але це будуть, так би мовити, "острови" серед моря дібіт навали, якось так..."

Орієнтовно, на альбом варто чекати не раніше наступного року. А поки що можна повернутися до нашого інтерв’ю з виконавцями.

Knifeman – хардкор-гурт, заснований улітку 2013 року, у Харкові. Свою назву колектив узяв із пісні гурту The Bronx. Спочатку це був one-man band проєкт, який випустив двопісенне демо, але згодом той поповнився двома учасниками – музикантами з Blodørn і X-Box Murder. На рахунку колективу повноформатник "ÖZMEIN" і ще кілька дрібніших релізів.

Knifeman у мережі:

https://www.instagram.com/knifemanband/

Фото обкладинки – надали виконавці