Music Export Ukraine пропонує 900€ під українсько-європейські творчі проєкти

Організація Music Export Ukraine підтримає фінансово й медійно співпрацю українських неакадемічних музикантів із європейськими колегами в межах проєкту Cooperation Camp. Заявку на участь можна подати до 20 жовтня.

Програма Cooperation Camp покликана зміцнити зв’язки між українськими й закордонними аудіоартистами й спонукати українців до творчості в часи війни.

Учасники ініціативи отримають грант 900€, який покриє комунікаційні й технічні складові втілення проєкту: міксинг, мастеринг, виготовлення візуальних матеріалів, запис треку в студії, промо тощо.

Взяти участь у Cooperation Camp можуть громадяни України, які мають досвід діяльності у неакадемічній авторській музиці від двох років, потенційного партнера для співпраці з країни ЄС або асоційованої з ним, а також саму ідею для реалізації. Формат авторського проєкту довільний: пісня, ремікс, подкаст, креативне відео, спільний виступ абощо.

"Зазвичай міжнародні музичні колаборації дають можливість артистам обмінюватися своєю аудиторією та легко знаходити нових слухачів за кордоном. Якщо подивитись на цю можливість під новим кутом, музиканти можуть розширювати музичні кордони, навіть не виходячи з дому", – каже Альона Дмуховська, співзасновниця Music Export Ukraine, у пресрелізі.

Довідатися про всі деталі й подати заявку на участь можна тут. Дедлайн – 20 жовтня.

Music Export Ukraine – незалежна організація, яка допомагає українським артистам налагодити зв’язки, промотувати їхню музику та розвивати кар’єру на міжнародному рівні. Серед головних напрямків діяльності: крос-секторні колаборації, міжнародні програми обміну і навчальні заходи, представлення українських делегацій на конференціях та шоукейс-фестивалях, лобіювання інтересів української музики на національному та міжнародних рівнях. Організація також регулярно проводить навчальний проєкт Eastern European Music Academy для менеджерів та артистів з 14 країн задля їх професіоналізації та інтеграції у світовий музичний бізнес.

Music Export Ukraine у мережі:

https://musicexportukraine.com/
https://www.instagram.com/musicexportukraine/
https://www.facebook.com/musicexportukraine/

Фото обкладинки – надала організація