hackedface випустили анонсований мініальбом

Нещодавно світ побачив мініальбом альтрок-гурту hackedface – "optional/mandatory". Музиканти видавали його посинглово ще від початку цього літа.

Музиканти писали композиції під час війни й у непростий для самого гурту період.

"Із кожним треком ми розкриваємо багатогранність нашого життя, де сумні мотиви змінюються енергійними частинами й текстами, у яких ми звертаємося до кожного слухача індивідуально", – кажуть музиканти в пресрелізі.

Їхній підхід до звуку цього разу був суто експериментальним, тож самим учасникам проєкту складно визначити стиль мініальбому. Верхом обраного методу музиканти вважають трек "noname rockstar", у якому спробували себе з нового боку. 

Усі треки мініальбому в свій спосіб торкаються аспектів життя: впливу зовнішніх факторів на його плин в "Color", його труднощів, які варто долати заради досягнення найкращої версії себе, в "Bloomen".

"Як у природі розквітає квітка чи дерево проростає крізь скелі, кожна людина має знайти в собі сили розквітнути, незважаючи ні на що".

Нагадаємо, що окремо ми писали про сингл "optional/mandatory", який вийшов найпершим із цього ЕР.

hackedface – ужгородський альтрок гурт, який створили музиканти Максим Грежинець і Богдан Фединець у 2020 році. Їхня дискографія нараховує кілька синглів.

hackedface у мережі:

https://instagram.com/hckedface
https://facebook.com/hckedface

Фото обкладинки – Facebook виконавців