Korypheus випустили сингл із майбутнього LP

Днями прогресив-метал гурт Korypheus видав сингл "Odysseus". Це вже другий сингл із анонсованого альбому музикантів.

Ця композиція розвивалася на базі гітарних рифів, які написав музикант Діма Філіпчук, знайомий вокаліста гурту. Виконавці працювали над піснею протягом року, оскільки приєднання гітариста Олега до Korypheus спричинило перегляд погодженого раніше матеріалу.

"Олег переробив аранжування, а також ми переписали деякі інші партії, зокрема додали трохи чистого вокалу на передприспів", – пригадує Андрій Гущин, вокаліст гурту, для Неформату.

Особливо Андрій пишається партіями екстремального вокалу на цій композиції.

"Наш вокаліст Ден протягом п’яти годин записував вокал на київській студії Revet Sound, у Кноба. Я вважаю ці його партії найкращими за всю кар'єру", – додає Андрій.

Усі інші процеси підготовки синглу проходили в Рівному, де на той час проживав вокаліст гурту. 

 

Сама ця композиція оповідає про стоїцизм і кохання у часи війни й відсилає до "Одіссеї", улюбленого епосу Андрія.

Тепер виконавці потихеньку завершують роботу над своїм другим повноформатним альбомом із пов'язаною назвою "Odyssey". Його вихід запланований на травень 2024 року. Наразі вже записано 6 із 9 його пісень.

Почути композиції альбому раніше можна буде в різних містах України наживо – у листопаді гурт вирушає в благодійний тур, який охопить Рівне, Івано-Франківськ і Львів. Разом із Korypheus гратимуть Icarus Driver (Рівне), Khorset (Івано-Франківськ), Season of Melancholy й Enstrict (Львів).

Korypheus – прогресив-метал/джент-гурт, заснований у Києві. У дискографії музикантів EP, альбом "Over the Rainbow" (2020), виданий на французькому M&O Music, й низка синглів. У 2020 році гурт був номінований на премію The Best Ukrainian Metal Act.

Korypheus у мережі:

https://www.instagram.com/korypheus_band/

Фото обкладинки – надали виконавці