Repress оприлюднили дебютний ЕР

Нещодавно хардкор-панк гурт Repress випустив свій перший мініальбом – "EP '23".

Пісні цього доробку музиканти почали писати ще рік тому, у літньо-осінній період. Найпершою з них виникла композиція "Вибір".

"Вона була придумана ще на першій репетиції гурту у липні того ж року й лише мінімально змінилась. На той момент ми вже були знайомі з Ростиславом [який звів альбом – ред.] і домовились почати з ним запис приблизно в січні 2023 року", – пригадує Михайло, вокаліст гурту, для Неформату.

І хоча етап запису затягнувся з низки причин, на думку музикантів, цей час дозволив їм досягти найкращої версії задуманого ЕР.

Усі тексти пісень Михайло написав сам.

"У текстах досить простий і прямий меседж, зав‘язаний на рефлексії щодо дій і поведінки суспільства в наші дні", – додає він.

І хоча мініальбом не мав концепції на початку, усі пісні в ньому виявилися тематично пов’язаними між собою.

У музикантів наразі є ще достатньо матеріалу для подальших релізів, отож вони планують не гаяти часу й записати його вже невдовзі. І, як відносно новостворений гурт, вони також мають класичний чекліст для виконання: давати концерти, випустити мерч тощо.

Repress – хардкор-панк гурт, започаткований наприкінці 2022 року, в Києві. Через початок повномасштабного вторгення, музиканти почали свою повноцінну діяльність лише в 2023 році, тоді ж вийшов їхній дебютний "EP '23".

Repress у мережі:

https://www.instagram.com/represshc/

Фото обкладинки – @noregrets.digital via Instagram