Artgore презентують перший сингл

Сьогодні металевий гурт Artgore випустив свій дебютний сингл "Slippery Slug". Він був натхненний негативними подіями з життя його авторки.

Музику композиції Ольга, вокалістка Artgore, написала в 2021 році. Тоді вона поєднувала багато обов’язків водночас, у тому числі написання матеріалу для гурту з іншими власними справами.

"Мені було дуже важко – паралельно з навчанням я працювала на двох роботах, писала матеріал і регулярно відвідувала репетиції з учасниками гурту. Все, що відбувалося, не приносило відчутного для мене результату, було ніби за інерцією. Одного дня, думаючи про все це, я вчергове сіла писати матеріал і буквально за кілька секунд з'явився перший риф, а потім іще один, і незабаром сформувався цілий трек", – пригадує Ольга.

Запис композиції й увесь продакшн відбувся на студії Viter Music. Чорнову версію пісні студія надала музикантам наприкінці лютого 2022 року. Відколи почалося повномасштабне вторгнення, студія припинила роботу, а виконавці роз’їхалися різними містами.

Навесні 2023 року Viter Music відновили роботу й звели вже цілий альбом музикантів, над яким вони продовжували працювати навіть порізно.

Звучання синглу пов'язане з його тематичним задумом. Зокрема, характер його рифів символізує тягучість і марність часу, витраченого на прокрастинацію й саморуйнування.

Водночас текст, який так само написала Ольга, передає конкретно її негативне ставлення до ексколеги.

"Мені не пощастило якийсь час плисти в одному човні з індивідуумом, який абсолютно не тримав слово, забивав на гурт і не міг скласти собі ціни. Мені захотілося відобразити цей образ у треку – лицемірна нікчема, яка тільки й чекає на зручний момент, щоб поживитися дорогим тобі", – ділиться Ольга.

Ці ж емоції пронизали обкладинку синглу – двоїстість, прагнення до власної вигоди й брехливість зачаїлися в образі переплетених отруйних змій.

Тепер виконавці готуються видати ще кілька синглів. Ті, як і весь їхній анонсований альбом, звучатимуть на стику модерну й олдскулу.

Artgore – харківський метал-гурт, заснований у 2020 році. Їхня музика поєднує метал із грув-, дез- та блек-елементами. Однак виконавці не обмежують себе конкретними жанровими визначеннями. Наразі в їхній дискографії дебютний сингл.

Artgore у мережі:

https://www.instagram.com/_artgore_/
https://www.facebook.com/artgore
https://www.tiktok.com/@artgore.band

Фото обкладинки – надали виконавці